مرور دوره 21, شماره 4 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 21
-
تعیین میزان آلودگی بزهای ذبح شده به سارکوسیستیس با روش های مختلف
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
مطالعه امکان کشت گونه های مختلف مخمر برآب پنیر و ملاس برای تولید پروتئین تک یاخته
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
بررسی سن، رشد و مرگ و میر کیلکای معمولی در سواحل (Clupeonella cultriventris caspia) استان مازندران
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
تع یین سن لارو ماهیان دریایی با استفاده از بررسی م کیروسکوپی اتولیت
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
بروز مسمومیت با خرزهره در یک راس اسب
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
اثرات برخی صفات ثانویه جنسی روی خصوصیات زیستی مایع Rutilus frisii kutum kamensky منی در ماهی سفید 1901
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
بررسی روند رسیدگی جنسی ماهی بیاه ماده (Liza abu) در آب های استان خوزستان
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
اثر غلظت های مختلف جلبک سبز Chlorella sp بر رشد و تر یکب اسیدهای چرب روتیفر آب شیرین تالاب انزلی آلود گی Brachionus calyciflorus
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
بررسی شاخص های تنوع و ارتباط آنها با فاکتورهای محیطی در پرتاران برخی از خورهای منطقه ماهشهر
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
مطالعه بافت شناسی تخمدان میگوی سفید در آبهای ساحلی خلیج فارس و (Metapenaeus affinis) دریای عمان (استان هرمزگان)
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
تاثیر تغذیه با ناپلی آرتمیا، سیست دکپسوله و غذای کنسانتره بر میزان پروتئین، چربی و اسیدهای چرب در لارو نو رس (Oncorhynchus mykiss) قزل آلای رنگین کمان
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
بررسی میزان ددت در رسوبات رودخانه سفید رود (حدفاصل سد تار کی تا بندر کیاشهر)
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
تهیه پادگن اوریون )هماگلوتینین( مورد استفاده در آزمایشگاه های تشخیص طبی و ارزیابی حساسیت و ویژگی آن در مقایسه با نمونه های خارجی
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
بررسی آلودگی لاروها و پس نوزادهای میگوی سفید به مژه داران پایه دار، (Penaeus indicus) هندی در یکی از مراکز تکثیر میگوی چویبده آبادان
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
تاثیر مواد شور قالی بر خواص نخ های پشمی
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
بررسی خصوصیات آلفا آمیلاز تولید شده به وسیله باکتری های ترموفیل جدا شده از چشمه های آب گرم ایران
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات کارخانجات ماکارونی، رشته، بیسکویت، پفک ، لپه پاک کنی و بوجاری لپه
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
تعیین میزان آلودگی لاشه طیورگوشتی به باکتریهای شاخص در مراحل مختلف خط کشتار درشهرستان مشهد
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
اثر فرآیند شستشو، قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی بر کیفیت فراورده حاصل (Cyprinus carpio)
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)
-
مطالعه اثر عصاره های برگ انجیر (Ficus carica) بر ترشح و محتوای تری گلیسیرید در کشت سلولی HepG2
(موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2008-12-21)



