دوره 24, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
اثر سطوح مختلف تربوتالین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی (موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2011-06-22)به منظور بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف تربوتالین، یک اگونیست بتاآدرنرژیک، در جیرهی غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تیمار شامل سطوح صفر (شاهد)، ...
 
- 
جداسازی و شناسائی عوامل بیماری ها قارچی زنبورعسل در استان آذربایجان غربی (موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2011-06-22)این بررسی در سطح زنبورستان های استان آذربایجان غربی در سه فصل بهار، تابستان و پائیز سال 1381 انجام گرفته است که از میان شهرستان های استان 5 شهرستان بطور کاملاً تصادفی انتخاب شده و از میان زنبورستان های هر شهرستان 8 زنبورستان ...
 
- 
اثرات مکمل جیرهی آنتیبیوتیک، پروبیوتیک، پربیوتیک و اسید آلی به عنوان ترکیبات محرک رشد روی عملکرد رشدی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجههای گوشتی سویهی تجاری راس (موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2011-06-22)به منظور بررسی اثر استفاده از ترکیبات محرک رشد بر خصوصیات وزن و قابلیت هضم مواد مغذی از360 قطعه جوجه خروس یک روزه ی سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی استفاده شد. آزمایش شامل شش تیمار با چهار تکرار بودکه در هر تکرار ...
 
- 
مقایسه اثر منابع سلنیوم آلی و معدنی و ویتامین E بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی (موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2011-06-22)به منظور بررسی و مقایسه اثر منابع سلنیوم آلی، معدنی و ویتامین E بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی، آزمایشی به روش فاکتوریل با دو عامل دمای پرورش در دو سطح و افزودنی جیره در شش سطح در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی با ...
 
- 
بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های باکتری کمپیلوباکتر در کشتارگاه های طیور شهرستان رفسنجان با استفاده از تکنیک کشت پایه (موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2011-06-22)کمپیلوباکتریوزیس از شایع ترین عوامل اسهال و گاستروانتریت در انسان بوده و عامل این بیماری، گونه های خانواده کمپیلو باکتر می باشند. در انتقال این بیماری گوشت و فراورده های آن به عنوان مهم ترین منبع آلودگی در ایجاد عفونت های ...
 



