دوره 9, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
ارزیابی خواص پروبیوتیکی گونههای انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم جداشده از پنیر پوستی استان گیلان در سال 1399
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2022-06-22)پنیر پوستی از محصولات لبنی سنتی مناطق مختلفی از کشورمان است. انتروکوکها ازجمله باکتریهای غالب پنیرهای تهیه شده از شیر خام مانند پنیر پوستی هستند که حتی به عنوان کشت آغازگر و یا پروبیوتیک نیز در پنیرها استفاده میشوند. ...
-
بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2022-06-22)در سالهای اخیر با توجه به اثرات زیان بار سموم و نگهدارندههای شیمیایی برای سلامت انسان تمایل به استفاده از ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی مانند اسانسها افزایش یافته است. در این پژوهش نانوامولسیون اسانس گیاه مریم گلی خراسانی ...
-
بررسی میزان آنتی بیوتیک تتراسایکلین در شیر خام با استفاده از طیف تبدیل فوریه مادون قرمز
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2022-06-22)با توجه به مصرف شیر در برنامه غذایی روزانه انسان به عنوان یکی از گروههای اصلی غذایی، بهداشت و سلامت این محصول از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این مطالعه از مادون قرمر نزدیک (FTNIR) و مادون قرمز دور (FTMID) برای بررسی ...
-
بررسی میزان آلودگی سیستی سرکوس بویس در گاوهای کشتار شده در کشتارگاههای اصفهان و شهرکرد به روش ملکولی و میکروسکوپی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2022-06-22)سیستی سرکوس بویس مرحله نوزادی سستودی به نام تنیا ساژیناتا می باشد. تشخیص آزمایشگاهی بر اثر مشاهده ظاهری نوزاد انگل و آزمایشات پاتولوژی می باشد. تشخیص اشتباه در مواردی که سایر انگل ها نظیر سارکوسیستیس حضور دارند و یا در ...
-
تاثیر روغن فرار زیره سیاه، املاح صفراوی و نمک بر پایداری باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (ATCC4356)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2022-06-22)ماندگاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در فرآیند تهیه تجاری و به کارگیری آن بهعنوان باکتری پروبیوتیک مفید است و هدف از این تحقیق بررسی اثر تنشهای روغن فرار زیره سیاه، نمکهای معمولی و صفراوی روی زندهمانی باکتری لاکتوباسیلوس ...



