دوره 9, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی آب آلبالو
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2022-03-21)فرآیندهای غیرحرارتی مانند اشعه ماوراءبنفش می تواند یک تکنیک امیدوارکننده و سالم برای حفظ ترکیبات مفید و مغذی آبمیوهها باشند. این مطالعه تأثیر پاستوریزاسیون (LTLT) و اشعه UV-Cدر دوزهای 8، 15 و 30 وات را بر تغییرات محتوای ...
-
بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2022-03-21)مطالعه حاضر با هدف بررسی ترکیب شیمیایی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه (Piper nigrum) و تمرکز بر فعالیت ضد بیوفیلمی احتمالی آن علیه دو باکتری Bacillus subtilisوPseudomonas aeruginosa در شرایط آزمایشگاهی و در شرایط شبیه سازی ...
-
میزان آلودگی و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از ماهی و میگو صید شده از خلیج فارس
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2022-03-21)مطالعه حاضر به منظور ارزیابی میزان آلودگی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی سویه های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از نمونههای ماهی و میگو صید شده از خلیج فارس انجام شد. در کل 240 نمونه آبزیان صید شده از خلیج فارس شامل 120 نمونه ...
-
بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظتهای مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2022-03-21)فعالیتهای آنزیمی، شیمیایی و میکروبی در گوشت مرغ در زمان نگهداری یخچالی منجر به کاهش کیفیت و فساد محصول میگردد. در این راستا استفاده از پوششهای خوراکی با ترکیبات ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی یک روش موثر برای حفظ کیفیت آن ...
-
تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2022-03-21)ماست یکی از محبوبترین فرآوردههای لبنی است که در سراسر دنیا به طور وسیعی مصرف میشود و با توجه به بالا بودن ارزش تغذیهای وجود باکتریهای مفید در آن مورد توجه فراوانی قرار گرفته است. هدف از این مطالعه، بررسی تاثیر عصاره ...
-
تغییرات ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2022-03-21)در این تحقیق افزودن عصاره چای سبز بر ویژگیهای زندهمانی سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و برخی از ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی بررسی شد. تیمارهای T1، T2، T3 و T4 به ترتیب حاوی صفر (شاهد)، دو، چهار و شش درصد ...



