دوره 8, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-12-22)آئروموناس هیدروفیلا از عوامل مهم ایجاد بیماری در آبزیان و همچنین قابل انتقال به انسان میباشند. این پاتوژن به طور گسترده در آب و همچنین در دستگاه گوارش ماهیان وجود دارد لذا احتمال آلودگی فراوردههای دریائی به آن زیاد است. ...
-
اثر پریبیوتیکی و ویژگیهای فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-12-22)هدف از انجام این مطالعه استخراج فیبر رژیمی از هسته کنار به روش استخراج قلیایی-پراکسید هیدروژن و ارزیابی ویژگیهای پریبیوتیکی و فراسودمند آن بود. برای این منظور، ابتدا هستههای کنار چربیزدایی شدند. سپس، فیبر رژیمی آن با ...
-
مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-12-22)گل راعی گیاهی طبی از جنس هیپرکاسیه است که دارای ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی با خصوصیات ضدمیکروبی بالا است. مطالعه حاضر به منظور ارزیابی اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی گل راعی روی باکتری های غذازاد انجام پذیرفت. اندام هوایی ...
-
مطالعه فراوانی آلودگی گونههای ویبریو در ماهیان عرضه شده در شهر اصفهان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-12-22)هر ساله موارد زیادی از وقوع مسمومیت های غذایی ناشی ازمصرف مواد غذایی دریایی آلوده به گونه های ویبریو ، گزارش می گردد. هدف از این تحقیق بررسی میزان فراوانی آلودگی ماهیان خام عرضه شده ، به گونه های ویبریو در شهر اصفهان بود. ...
-
بهینهسازی اثرآنتیاکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتیاکسیدان سنتزی(BHT)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-12-22)پایداری اکسیداتیو روغن ها و چربی ها تحت تأثیر عوامل مختلفی مانند اکسیژن، نور، حرارت، یونهای فلزی و آنزیمها قرار می-گیرد و در نهایت فساد اکسیداتیو رخ میدهد. کاربرد آنتیاکسیدانهای سنتزی برای به تأخیر انداختن فساد ...
-
کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-12-22)این تحقیق بر روی حذف سم افلاتوکسین ام1 در2 غلظت 5/0 و 75/0 نانوگرم درمیلی لیتر از محیط شیربازسازی شده ازطریق اضافه کردن سه پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus، L. plantarum و Saccharomyces boulardii در تراکمهای 107 ...
-
بررسی فراوانی فاکتورهای ویرولانس در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از همبرگر
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-12-22)انتروکوکها از جمله میکروارگانیسمهایی هستند که عمدتاً در رودهها یافت میشوند. حضور زیاد آنها در مواد غذایی میتواند دلیلی بر آلودگی مدفوعی باشد و از انواع مواد غذایی مانند سبزیجات، گوشت و غیره جدا شدهاند. از بین مواد ...
-
شناسنامه علمی شماره زمستان 1400
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-12-22)



