دوره 8, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اسامی داوران مقالات پاییز 1400
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-11-22)
-
شناسنامه علمی و مقالات شماره پاییز 1400
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-11-22)
-
بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-11-22)هدف از این مطالعه بررسی عصاره متانولی و اسانس زیره سیاه بر ویژگیهای شیمایی، میکروبی و حسی پنیر لاکتیکی سنتی بود. در این مطالعه تجربی، اسانس و عصاره متانولی زیره تهیه شد. ترکیبات موجود در اسانس به روش گاز کروماتوگرافی با ...
-
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و تنوع درون گونهای سویههای Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-11-22)هدف از این مطالعه ارزیابی تنوع درون گونهای 10 سویه Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف شامل زیتون تخمیری، پنیرکوزه، شیر شتر و خمیر ترش به کمک روش RAPD-PCR همچنین مقایسه قابلیت پروبیوتیکی آنها بود. نتایج ...
-
بررسی فراوانی سویههای استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی آنها در اصفهان در سال 95-1394
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-11-22)در کشورهای در حال توسعه حضور و تنوع گونههای مختلف استافیلوکوکوس در مواد غذایی به طور گسترده مطالعه نشده است. بنابراین، هدف از انجام این مطالعه بررسی توزیع گونههای استافیلوکوکوس در مواد غذائی متنوع و ارزیابی الگوی حساسیت ...
-
تاثیر نور ماوراء بنفش بر تولید رنگدانه و خصوصیات مورفولوژیکی قارچ موناسکوس پورپورئوس
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-11-22)توجه مصرفکنندگان مواد غذایی به استفاده از مواد و افزودنیهای طبیعی، اهیت نیاز به پژوهشهای در زمینه تولید رنگدانههای طبیعی بهویژه رنگدانههای میکروبی را دو چندان نموده است. از اینرو در این مطالعه، سوسپانسیون اسپوری ...



