دوره 32, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر شستشو با فراصوت قدرتی بر انبارمانی قارچ خوراکی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-06-22)زمینه مطالعاتی: عمر انبارمانی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus)در دمای متوسط محیط، درصورتیکه حداقل فرآوری را متحمل شده باشد به سبب قهوهای شدن آنزیمی بین دو تا چهار روز است. در نتیجه، این محصول یکی از حساسترین محصولات ...
-
تاثیر ریزپوشانی کردن بر ویژگیهای اسانس پوست پرتقال حاصل از پسماندهای کارخانجات آب پرتقال
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-06-22)مقدمه: اسانس پوست پرتقال که در صنایع مختلف به عنوان طعم دهنده استفاده میشود، به طور معمول دارای ثبات فیزیکیشیمیایی و حلالیت کمتری در آب است. در این تحقیق، تأثیر ریزپوشانی بر ویژگیهای اسانس حاصل از پوست پرتقال رقم تامسون ...
-
اثر پوشش های فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس های مرزه و زنجبیل در عمر انبارمانی و برخی ویژگی های پس از برداشت خیار تازه
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-06-22)زمینه مطالعاتی: تهیه پوششهای خوراکی یکی از راهکارهای موثر در افزایش عمر ماندگاری میوه ها تلقی میشود. هدف: هدف از این پژوهش تهیه پوششهای فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانسهای زنجبیل و مرزه در دو غلظت 250 و 1000 ...
-
مقایسه تأثیر روش خشککردن (هوای داغ، مایکروویو، هوای داغ-مایکروویو، مایکروویو-هوای داغ) بر سینتیک خشکشدن فوم بروکلی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-06-22)زمینه مطالعاتی: بروکلی منبع غنی مواد معدنی، تأمینکننده ویتامینها و منبع آنتیاکسیدانهای طبیعی است. با توجه به فسادپذیری بالای بروکلی، جلوگیری از فساد آن برای حفظ ترکیبات زیستفعال حیاتی میباشد. خشککردن روشی است که ...
-
بررسی تجربی و مدلسازی اثر پوششدهی با صمغ دانه مرو بر خصوصیات برشهای بادمجان سرخشده در دماهای مختلف
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-06-22)زمینه مطالعاتی: سرخکردن یکی از روشهای تهیه محصولات غذایی از جمله بادمجان است که به دو روش سطحی و عمیق انجام میشود. استفاده از پوششهای خوراکی تهیهشده از صمغها در کاهش میزان جذب روغن طی فرآیند سرخکردن عمیق محصولات ...
-
ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی روغن استخراج شده از بافتهای چربی شترمرغ (نژاد گردن مشکی کانادایی)
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-06-22)زمینه مطالعاتی:روغن شترمرغ منبع روغنی بسیار با ارزشی است. با این وجود اطلاعات محدودی در مورد آن وجود دارد. هدف :از این تحقیق بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی روغن استخراج شده از بخشهای مختلف بدن شترمرغ و معرفی آن به عنوان ...
-
مقایسه روش های مختلف انجماد زدایی در ماهی کفال
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-06-22)زمینه مطالعاتی: انجماد تنها روش نگهداری مواد غذایی میباشد که تغییرات ایجاد شده در بافت آبزیان را به حداقل میرساند. بنابراین نگهداری محصول در حالت منجمد یک روش مطمئن برای عملآوری آبزیان دریایی میباشد. هدف: این مطالعه به ...
-
تاثیر پوشش خوراکی دارای اسانس های گیاهی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی میگوی وانامی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-06-22)زمینه مطالعاتی: فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر غنیشده با اسانس گیاهی میتواند کیفیت میگوی وانامی را بهبود ببخشد. هدف: هدف از مطالعه حاضر بررسی تاثیر پوشش خوراکی آبپنیر به تنهایی و در ترکیب با اسانسهای آویشن شیرازی (زاتاریا ...
-
بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-06-22)غلات از اولین غذاهای شناخته شده بشر بوده که از زمان های بسیا کهن تاکنون همواره نقش بسیار مهمی در اقتصاد و تغذیه مردم دنیا به ویژه در کشورهای در حال توسعه داشته است. دونات یکی از محصولات تخمیری ویک اسنک سرخ کردنی ومحصولی ...



