دوره 32, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس انکپسوله شده با آلژینات کلسیم- اینولین در نوشیدنی چای سبز سرد
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-03-21)امروزه غنیسازی مواد غذایی با استفاده از باکتریهای پروبیوتیک و استفاده از پری بیوتیک ها در جهت افزایش جمعیت این باکتریها یکی از روشهای مورد توجه در صنعت غذا به شمار میرود. هدف از انجام این تحقیق بررسی زندهمانی باکتریهای ...
-
تأثیر محلول اکسید روی بر کیفیت و عمر نگهداری میوه توتفرنگی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-03-21)زمینه مطالعاتی: توتفرنگی از میوههای فسادپذیر است که به پوسیدگیهای قارچی حساس بوده و دارای عمر پس از برداشت کوتاهی است. اکسید روی بهعنوان ترکیبی ایمن با خاصیت ضد میکروبی میتواند در افزایش زمان ماندگاری توتفرنگی مؤثر ...
-
مقایسه اثر نگهدارندگی کاه و برخی جاذبهای اتیلنی در بستهبندی میوه زردآلو
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-03-21)زمینه مطالعاتی: شدت تنفسی بالا و تولید اتیلن زیاد، میوه زردآلو را در دسته میوههای فرازگرا قرار داده است. این ویژگی باعث کاهش ماندگاری میوه زردآلو میشود. هدف: استفاده از ظرفیت برخی مواد در حذف اتیلن از اتمسفر داخلی بستهبندی ...
-
اثر پوششدهی با صمغ گزانتان بر تغییر شاخصهای رنگ و سطح برش بادمجان سرخ شده
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-03-21)زمینه مطالعاتی: محصولات غذایی سرخشده به دلیل دارا بودن ویژگیهای بافتی منحصربهفرد از محبوبیت بالایی در میان مصرفکنندگان برخوردار میباشند. استفاده از پوششهای هیدروکلوئیدی خوراکی یکی از روشهای مناسب برای بهبود خصوصیات ...
-
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست غنیشده حاوی پودر کدوحلوایی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-03-21)زمینه مطالعاتی: امروزه مصرفکنندگان بیش از پیش به اثرات غذا بر سلامتی خود اهمیت میدهند و مواد غذایی می-بایست مواد مغذی لازم جهت جلوگیری از بیماریهای مربوط به تغذیه و نیز بهبود وضعیت جسمی و ذهنی افراد را تأمین نماید. ...
-
بررسی نوع ماهی، غلظت نمک و زمان تخمیر بر خصوصیات حسی سس ماهی ایرانی (مهیاوه)
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-03-21)زمینه مطالعاتی: مهیاوه، سس ماهی سنتی ایران است، که در اثر تخمیر و هیدرولیز ماهی تولید میگردد. نوع ماهی، غلظت نمک و زمان تخمیر بر خصوصیات حسی سس ماهی ایرانی و کیفیت آن موثر است. تا کنون عمده تولید مهیاوه به صورت سنتی ...
-
تولید پودر کیک عملگرا بااستفاده ازآرد کینوآ وایزومالت
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2022-03-21)زمینه مطالعاتی: یکی از راههای تولید محصولات نانوایی فراسودمند جایگزینی نسبی یا کامل آرد گندم با آرد غلات دیگر و جایگزینی شکر با سایر شیرین کنندهها است. هدف: هدف از این پژوهش امکان سنجی تولید پودر کیک فراسودمند بر پایه ...



