دوره 31, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تاثیر پارامترهای عملیاتی بر رفتار شار تراوه و گرفتگی طی شفاف سازی آب انار با استفاده از غشای پلیمری اولترافیلتراسیون
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-09-23)هدف این مطالعه، بررسی فرآیند شفافسازی غشایی اولترافیلتراسیون با غشای پلیمری بر رفتار شار تراوه، گرفتگی غشاء، دفع ترکیبات پکتینی، آنتوسیانین و تاننی طی شفافسازی آب انار بود. برای این منظور، تاثیر دما (20 و °C30) و فشار ...
-
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نانوامولسیون حاوی اسانسهای روغنی زیرهسبز- لیموترش تولیدشده به روش تشکیل خودبهخودی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-09-23)درونپوشانی ترکیبات غذا-داروی آبگریز مانند انواع اسانسهای روغنی در سیستمهای نانوحامل موجب بهبود حلالیت و جذب آنها در بدن انسان میگردد و میتواند روشی موثر در غنیسازی مواد غذایی باشد. در این مطالعه نانوامولسیون حاوی ...
-
بررسی اثر پودر کدوحلوایی و اسفناج بر کیفیت فیزیکیشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنیشده
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-09-23)زمینه مطالعاتی: کدوحلوایی یک منبع مناسب از کاروتن، ویتامینهای محلول در آب و اسیدهای آمینه است. اسفناج دارای مقدار قابلتوجهی مواد مغذی ضروری از جمله پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر، آهن، مس، روی، پروتئین، فیبر، ترکیبات فنولی، ...
-
اثر صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (PCA)
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-09-23)زمینه مطالعاتی: کاهش یا حذف چربی از فرمولاسیون دسرهای شیری با سلامت افراد در ارتباط بوده و اهمیت تغذیه ای بالایی دارد، اما کاهش یا حذف چربی منجر به ایجاد مشکلاتی در بافت محصول میگردد که باید از عامل بهبود دهنده بافت ...
-
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر خصوصیات پایداری، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی سس سفید کم کالری
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-09-23)زمینه مطالعاتی: استفاده از جایگزینهای چربی در سس سفید نقش مؤثری در تولید یک محصول کمکالری ایفا خواهد نمود. جایگزینهای چربی به طور عمده بر پایه کربوهیدرات و پروتئین هستند. آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی یک آنزیم از گروه ...
-
ﺑﺮرﺳﯽ تأثیر ﻧﻮع فیلم بستهبندی و اتمسفر درون بسته ﺑﺮ وﯾﮋگی های نان سنگک غنی شده ﺑﺎ پودر تفاله هویج
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-09-23)نان سنگک از انواع نان های مسطح است که به دلیل عطروطعم مناسب، در صدر مصرف نان های سنتی ایران قرار دارد. لذا این نان گزینه مناسبی برای غنیسازی با فیبرهای رژیمی میباشد. ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ اینکه ﻳﻜﻲ از مهمترین دلایل ﺿﺎﻳﻌﺎت زﻳﺎد ﻧﺎن ...
-
بررسی امکان غنیسازی دسر لبنی پروبیوتیک با ویتامین A و D3
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-09-23)دسر لبنی محصولی است که جزء اصلی آن شیر و فرآوردههای شیری است و بسیار مورد توجه کودکان و نوجوانان است. بنابراین غنیسازی آن میتواند برای سلامتی مصرف کنندگان مفید باشد. هدف از مطالعه حاضر بررسی امکان تولید دسر لبنی پروبیوتیک ...



