دوره 8, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
فراوانی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینیهای خامهای.
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-08-23)هدف مطالعه حاضر تعیین میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس مولد انتروتوکسین در شیرینیهای خامهای ارائه شده در قنادیهای شهرستانهای شهرکرد، سامان و بن و تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی آنها است.تعداد 150 نمونه بطور تصادفی از شیرینیهای ...
-
ارزیابی میزان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس(La-5 ) ریزپوشانی شده در سس کچاپ سینبیوتیک و محیط شبیه سازی شده معده و روده
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-08-23)سس کچاپ گوجه فرنگی محصولی پر مصرف در جهان و ایران است به همین لحاظ تهیه محصولی سینبیوتیک از آن باعث ارتقاء سلامتی خواهد شد. در این تحقیق از طرح کاملا تصادفی و روش سطح پاسخ (طرح مرکب مرکزی چرخش پذیر) و از نرم افزار Design ...
-
تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-08-23)هدف این تحقیق تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجههای شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآوردههای لبنی در عشایر استان چهارمحال و بختیاری بود. با مراجعه به عشایر استان از سه محصول اصلی شامل کشک، قرهقروت و روغن حیوانی نمونهگیری ...
-
مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-08-23)انتروکوکها گروه مهم و متنوعی از باکتریها هستند که بهعنوان باکتری مقاوم به بیشتر آنتیبیوتیکهای مصرفی در درمان بیماریها شناخته شدهاند. در این مطالعه مقطعی- توصیفی 104 نمونه گوشت قرمز و 1000 نمونه ادرار مشکوک به عفونت ...
-
بهینهسازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتیاکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدتزمان ماندگاری
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-08-23)گیاهان دارای گسترهای از ترکیبات فنولی از مولکولهای ساده مانند اسیدهای فنولی تا مولکولهایی با درجه پلیمریزاسیون بالاتری مانند تاننها هستند. فنولها و پلیفنولهای بافتهای گیاهی بر سلامت و بهبود زندگی انسان اثر ...
-
اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچهای ساپروفیتی و سمزای جدا شده از مایونز
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-08-23)سیر بدلیل طعم دهندگی، ویژگی های پیشگیری و درمانی، ضدقارچی و ضد باکتریایی یکی از مهم ترین گیاهان مورد استفاده در غذاها است. برخی از قارچ ها در مواد غذایی رشد کرده و می توانند باعث آلودگی مواد غذایی شوند. هدف از این مطالعه، ...
-
منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2021-08-23)چکیده:در طغیانی که در بهار 1396 در یکی از دانشگاههای یزد به وقوع پیوست وجود باکتری اشرشیاکلی O157:H7 در نمونههای انسانی به تایید رسیده بود. این مطالعه با هدف تعیین منبع عفونت طراحی و اجرا شده است. این یک مطالعه شاهد موردی ...



