• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • International Journal of Advanced Biological and Biomedical Research
    • Volume 1, Issue 11
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • International Journal of Advanced Biological and Biomedical Research
    • Volume 1, Issue 11
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Special Rumen Microbiology

    (ندگان)پدیدآور
    Dayyani, NematollahKarkudi, KeyvanZakerian, Abbas
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    2.185 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Review Article
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    Bacteria make up about half of the living organisms inside of the rumen. However, they do more than half of the work in the rumen. The bacteria work together. Some breakdown certain carbohydrates and proteins which are then used by others. Some require certain growth factors, such as B-vitamins, which are made by others. Some bacteria help to clean up the rumen of others' end products, such as hydrogen ions, which could otherwise accumulate and become toxic to other organisms. This is called “cross-feeding". Rumen microbiological studies based on laboratory culture have contributed greatly to our understanding of how feeds are transformed into the VFA and microbial cells that provide nutrients to the cow. Over the last 20 years, the limitations of culture-based microbiological studies of almost all microbial habitats become apparent
    کلید واژگان
    Microbiology
    Rumen
    Bacteria
    fungi
    Animal Science

    شماره نشریه
    11
    تاریخ نشر
    2013-11-01
    1392-08-10
    ناشر
    Sami Publishing Company
    سازمان پدید آورنده
    Lecturer of Payam Noor university, Faculty of Agriculture,Qom, Iran
    Associate Professor of Azad University, Saveh Branch, Saveh, Iran
    Faculty of Medical Sciences, Qom University, Qom, Iran

    شاپا
    2383-2762
    2322-4827
    URI
    http://www.ijabbr.com/article_7966.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/86905

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب