• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • International Journal of Advanced Biological and Biomedical Research
    • Volume 5, Issue 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • International Journal of Advanced Biological and Biomedical Research
    • Volume 5, Issue 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Nutritional Effects of High Protein Feeds on Growth, Development, Performance and Overwintering of Honey Bee (Apis mellifera L.)

    (ندگان)پدیدآور
    Irandoust, HosseinEbadi, Rahim
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    807.9کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Original Article
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    In order to evaluate eight different protein sources in honey bee nutrition, some experiments were conducted as a completely randomized designs with four replicates and three steps incubator, field and overwintering in Isfahan region. Protein sources were lentil flour, soybean flour, soybean meal, bread yeast, wheat gluten, skim milk powder, fish meal and Pollen. Results showed that the longevity of caged honey bees in incubator was significantly affected by dietary treatments (P2. Honey production in test colonies was also significantly (P
    کلید واژگان
    Honeybee
    Pollen
    Bee longevity
    Overwintering
    Egg laying of queen

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2017-10-01
    1396-07-09
    ناشر
    Sami Publishing Company
    سازمان پدید آورنده
    Department of Animal Sciences, Institute of Applied Scientific Higher Education of Jihad e-Agriculture, 8168116676, Isfahan, Iran
    Department of Plant Protection, Faculty of Agriculture, Isfahan University of Technology, Isfahan, Iran

    شاپا
    2383-2762
    2322-4827
    URI
    https://dx.doi.org/10.26655/ijabbr.2017.9.5
    http://www.ijabbr.com/article_33970.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/86567

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب