نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخادمی حمیدی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorآدینه, حسینfa_IR
dc.contributor.authorهرسیج, محمدfa_IR
dc.contributor.authorقلی‌پور کنعانی, حسناfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:54:58Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:54:58Z
dc.date.available1399-07-08T16:54:58Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:54:58Z
dc.date.issued2019-12-22en_US
dc.date.issued1398-10-01fa_IR
dc.date.submitted2019-08-03en_US
dc.date.submitted1398-05-12fa_IR
dc.identifier.citationخادمی حمیدی, محمد, آدینه, حسین, هرسیج, محمد, قلی‌پور کنعانی, حسنا. (1398). تاثیر استفاده برخی از عصارهای گیاهی بر رشد و تغذیه، آنزیم‌های گوارشی و پارامترهای ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران, 28(5), 47-56. doi: 10.22092/isfj.2019.119525fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2019.119525
dc.identifier.urihttps://isfj.areeo.ac.ir/article_119525.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/8583
dc.description.abstractتاثیر عصاره­های کونوکارپوس (<em>Conocarpus erectus </em>L.)، پالونیا (<em>Paulowniafortunei</em>) و مخلوط آنها (%50 کونوکارپوس+ %50 پالونیا) بر کارایی رشد و تغذیه، فعالیت آنزیم­های گوارشی و ایمنی غیر اختصاصی ماهی قزل­آلای رنگین‌کمان (<em>Oncorhynchus mykiss</em>) مورد مطالعه قرار گرفت. ماهیان به 4 گروه تغذیه­ای با رژیم غذایی %0 (T1)، %1 عصاره کونوکارپوس (T2)، %1  عصاره پالونیا (T3) و مخلوط آنها (T4) به­مدت 30 روز تقسیم شدند.  180 قطعه ماهی (09/4±57 گرم) بطور تصادفی در 12 آکواریوم 70 لیتری قرار گرفتند که به 3 تیمار و 1 شاهد تقسیم شدند. عملکرد رشد ماهیان در همه تیمارهای تغذیه شده با عصاره­های گیاهی در مقایسه با شاهد افزایش معنی­دار آماری داشت (05/0p<)؛ بیشترین مقدار در تیمار 4 بدست آمد. ضریب تبدیل غذایی (FCR) در تیمارهای آزمایشی نسبت به تیمار شاهد بهبود یافت. سطوح آنزیم های گوارشی افزایش معنی­داری در تیمار 3 ماهی تغذیه شده با %1 عصاره پالونیا در مقایسه با سایر تیمارها و شاهد نشان داد. اختلاف معنی­داری بین تیمارهای آزمایشی مختلف و شاهد در سطح پروتئین و آلبومین سرم خون ماهی وجود نداشت (05/0p>) درحالیکه مقادیر گلوکز و هموگلوبین در ماهیان مصرف کننده عصاره گیاهی افزایش معنی­داری آماری داشتند. نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از عصارهای کنوکارپوس و پالونیا در جیره ماهی قزل­آلای رنگین­کمان منجر به بهبود رشد، آنزیم­های گوارشی و ایمنی غیر اختصاصی خون ­شود.fa_IR
dc.format.extent564
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2019.119525
dc.subjectماهی قزل‌آلای رنگین کمانfa_IR
dc.subjectعصاره‌های گیاهیfa_IR
dc.subjectرشدfa_IR
dc.subjectفعالیت آنزیم‌های گوارشیfa_IR
dc.subjectایمنی غیر اختصاصیfa_IR
dc.titleتاثیر استفاده برخی از عصارهای گیاهی بر رشد و تغذیه، آنزیم‌های گوارشی و پارامترهای ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume28
dc.citation.issue5
dc.citation.spage47
dc.citation.epage56


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد