دوره 31, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی کیفیت انواع روغنهای زیتون موجود در بازار براساس ویژگیهای تعیین شده در استاندارد ملی ایران
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-04-21)بر اساس استاندارد ملی ایران، روغن زیتون به انواع مختلفی تقسیم میشود. هدف از این بررسی، تعیین و مقایسه ویژگیهای انواع روغن زیتون (4 نوع) عرضه شده در بازار بود. بدین منظور، 18 نمونه انواع روغن زیتون شامل بکر درجه یک (5 ...
-
بهینه سازی متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن با رویکرد تولید اسنک حجیم غنیشده حاوی آرد عناب
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-04-21)یکی از مهمترین مشکلات تغذیهای دنیای کنونی، سوء تغذیه ناشی از کمبود پروتئین و فیبر در رژیم غذایی است. با غنیسازی محصولات اکسترود شده توسط فیبر میتوان به تولید محصولی با کالری، چربی و کلسترول کمتر دست یافت. عناب اثرات ...
-
بررسی اثر استفاده از ارده و روغن کنجد به جای بخشی از روغن جامد هیدروژنه در فرمولاسیون شیرینی برنجی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-04-21)زمینه مطالعاتی: سلیاک نوعی بیماری گوارشی مزمن است که در افراد حساس به گلوتن بروز میکند و محصولی چون شیرینی برنجی به دلیل نداشتن گلوتن میتواند برای این بیماران مفید باشد. قسمت اعظم روغن مصرفی مردم ایران را روغن های هیدروژنه ...
-
بررسی کیفیت و ماندگاری کلوچه فومن غنی شده با سبوس برنج با استفاده از روشهای چندمتغیره متقارن و نامتقارن
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-04-21)زمینه مطالعاتی: تا کنون بر روی ماندگاری و کیفیت کلوچه مطالعات اندکی صورت گرفته. هدف: هدف از این تحقیق تولید یک محصول فراسودمند غنی شده با یکی از ضایعات کشاورزی دارای ارزش تغذیهای فراوان، است. روش کار: دراین پژوهش، کاربرد ...
-
مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون.
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-04-21)زمینه مطالعاتی: با بکارگیری مدل های ریاضی میتوان به درک بهتر و بهینه سازی فرآیند حرارتی بعنوان تابعی از متغیرهای گوناگون با صرف هزینه و زمان کمتر دست یافت. هدف: در این مطالعه ، کارآیی دو روش متفاوت مدل سازی عددی (تفاضل ...
-
بررسی تأثیر پوششدهی تخممرغ با استفاده از بیوپلیمر نشاسته-اسید اولئیک اصلاح شده با پرتو فرابنفش بر افزایش کیفیت و ماندگاری تخممرغ
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-04-21)زمینه مطالعاتی: پوشش دهی تخم مرغ با هدف افزایش ماندگاری و کیفیت تخم مرغ در طی مدت انبارمانی محصول هدف: در میان مواد غذایی، تخممرغ به علت داشتن میزان بالای پروتئین، اسید آمینههای ضروری و ویتامینهای محلول در چربی از ...
-
تاثیر فرآیند حرارتی بر ارزش تغذیهای ماهی کلیکای معمولی (Clupeonella engrauliformis) قبل و بعد از کنسرو کردن
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-04-21)در این تحقیق تاثیر حرارت بر ارزش غذایی(پروفایل اسیدهای آمینه)، ترکیبات تقریبی و ارزیابی حسی در ماهی کلیکا زمینه مطالعاتی : در این تحقیق تاثیر حرارت بر ارزش غذایی(پروفایل اسیدهای آمینه)، ترکیبات تقریبی و ارزیابی حسی در ماهی ...
-
اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر خواص کیفی آب هویج در حرارتدهی اهمیک
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-04-21)حرارتدهی اهمیک که به عنوان حرارتدهی ژول نیز شناخته میشود، یکی از روشهای حرارتدهی محصولات غذایی است. گرمایش اهمیک یک فرآیند حرارتیدهی پیشرفته است که در آن ماده غذایی بعنوان مقاومت الکتریکی عمل میکند. سامانه آزمایشگاهی ...
-
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ترکیبات فنولی عصاره الکلی لایه داخلی پوست بالنگ (Citrus medica l.)در نوشابه گازدار لیمویی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-04-21)یکی از دغدغههای مصرف کنندگان نوشابههای گازدار، وجود بنزوات سدیم به عنوان نگهدارنده در این محصولات است. عصاره لایه داخلی پوست بالنگ دارای ترکیبات ضدمیکروبی، فنولی و آنتیاکسیدانی میباشد. در این پژوهش از عصاره اتانولی ...



