نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمعینی, سهرابfa_IR
dc.contributor.authorطاهری, شهروزfa_IR
dc.contributor.authorکوچکیان, انوشهfa_IR
dc.contributor.authorاستکی, عباسعلیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:53:39Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:53:40Z
dc.date.available1399-07-08T16:53:39Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:53:40Z
dc.date.issued2008-07-22en_US
dc.date.issued1387-05-01fa_IR
dc.date.submitted2018-02-03en_US
dc.date.submitted1396-11-14fa_IR
dc.identifier.citationمعینی, سهراب, طاهری, شهروز, کوچکیان, انوشه, استکی, عباسعلی. (1387). تولید کنسرو از میگوی ریز پرورشی (Penaeus indicus) در روغن، سس گوجه فرنگی و آب نمک. مجله علمی شیلات ایران, 17(2), 123-132. doi: 10.22092/isfj.2008.115326fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2008.115326
dc.identifier.urihttps://isfj.areeo.ac.ir/article_115326.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/8095
dc.description.abstract<br /> <br /> <br /> <br /> در این تحقیق چگونگی تولید کنسرو از میگوهای ریز پرورشی Penaeus indicus استان هرمزگان که فاقد ارزش صادراتی می باشند، در روغن، سس گوجه فرنگی و آب نمک مورد بررسی قرار گرفت. طبق آزمایشهای انجام شده، بهترین روش کنسرو نمودن این میگوها، پخت اولیه در دمای 100 درجه سانتیگراد به مدت 2 دقیقه در آب نمک با غلظت 8 درصد حاوی 1/0 درصد اسیدسیتریک، سپس اتوکلاو نمودن به مدت 12 دقیقه در دمای 121 درجه سانتیگراد می باشد. نتایج ارزیابی حسی براساس امتیاز داده شده توسط داوران نشان داد که میگوی کنسرو شده در روغن، سس گوجه فرنگی و آب نمک بترتیب در اولویت اول، دوم و سوم قرار گرفتند. تغییرات شیمیایی، تعداد کلی باکتری ها و کلستریدیوم بوتولینوم در سه نمونه کنسرو تهیه شده مورد بررسی قرار گرفت. دامنه این تغییرات برای پروتئین 59/22-90/18 درصد، چربی 01/3- 28/2 درصد، رطوبت 51/76-70/70 درصد، خاکستر 53/2-45/1 درصد و برای نیتروژن های فرار (TVN) 35/29- 64/19 میلیگرم درصد گرم، تغییرات pH 03/7- 28/6 و مقدار پراکسید صفر بود. نتایج آزمایش کلستریدیوم بوتولینوم و تعداد کلی باکتری ها در 3 رقت (1/0، 01/0، 001/0) در همه نمونه ها منفی بود و نتایج بدست آمده در سطح 05/0>P از نظر آماری اختلاف معنی دار را در بین سه نمونه کنسرو تهیه شده نشان داد.fa_IR
dc.format.extent422
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2008.115326
dc.subjectمیگوی پرورشیfa_IR
dc.subjectPenaeus indicusfa_IR
dc.subjectعمل آوریfa_IR
dc.subjectایرانfa_IR
dc.titleتولید کنسرو از میگوی ریز پرورشی (Penaeus indicus) در روغن، سس گوجه فرنگی و آب نمکfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume17
dc.citation.issue2
dc.citation.spage123
dc.citation.epage132


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد