• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علمی شیلات ایران
    • دوره 17, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علمی شیلات ایران
    • دوره 17, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    آثار متقابل سطوح مختلف درجه شوری آب و میزان پروتئین غذا بر رشد و بازماندگی میگوی جوان وانامی ( Litopenaeus vannamei )

    (ندگان)پدیدآور
    عسکری ساری, ابوالفضلمتین فر, عباسعابدیان, عبدالحمید
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    251.9کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    این تحقیق در زمستان 1384 در ایستگاه بندرگاه پژوهشکده میگوی کشور در شهرستان بوشهر انجام شد. در این تحقیق میگوی جوان وانامی با پنج جیره غذایی با سطوح پروتئین 20، 25، 30، 35 و 40 درصد در سه محدوده شوری 15 تا 17، 27 تا 30 و40 تا 45 گرم در لیتر پرورش داده شد. پانزده تیمارآزمایشی، هر یک با 3 تکرار در 45 عدد تانک 300 لیتری استفاده شد. میانگین وزن اولیه میگوها حدود 2 گرم بود که به مدت 60 روز پرورش داده شدند. نتایج این بررسی نشان داد که میانگین رشد توده میگو در شوری 15 تا 17 قسمت در هزار 97/4 گرم، در شوری 27 تا 30 قسمت در هزار 89/4 گرم و در شوری 40 تا 45 قسمت در هزار 48/3 گرم بود. رشد میگوها در شوری 15 تا 17 قسمت در هزار بالاتر از دو شوری دیگر بود که با رشد در شوری 40 تا 45 قسمت در هزار اختلاف معنی داری داشت. اما با رشد در شوری 27 تا 30 قسمت در هزار اختلاف معنی داری نداشت. میزان بقاء در شوری 15 تا 17 قسمت در هزار کمتر از دو شوری دیگر و برابر 03/97 درصد بود. میزان بقاء در شوری 27 تا 30 قسمت در هزار و 40 تا 45 قسمت در هزار برابر 33/99 درصد بود. بالاترین رشد میگوها در جیره های مختلف مربوط به جیره 5 با 40 درصد پروتئین بود که اختلاف معنی داری با رشد در سایر جیره ها داشت .(P≤0.05) هزینه جیره های مختلف غذایی برای تولید یک کیلوگرم میگو با یکدیگر اختلاف معنی داری نداشت. میزان بقاء نیز در جیره های مختلف پروتئینی با یکدیگر اختلاف معنی داری نداشت.
    کلید واژگان
    میگوی وانامی
    Litopenaeus vannamei
    جیره غذایی
    شوری
    پروتئین
    رشد
    بازماندگی

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2008-05-21
    1387-03-01
    ناشر
    موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور
    Agricultural Research,Education and Extension Organization

    شاپا
    1026-1354
    2322-5998
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/isfj.2008.115238
    https://isfj.areeo.ac.ir/article_115238.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/8076

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب