• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علمی شیلات ایران
    • دوره 14, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علمی شیلات ایران
    • دوره 14, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی اثرات سطوح مختلف بتائین و متونین به عنوان جاذب بر شاخص های رشد و بازماندگی فیل ماهیان جوان ( Huso huso Linnaeus , 1758 )

    (ندگان)پدیدآور
    سوداگر, محمدآذری تاکامی, قبادآلکسویچ پاناماریف, سرگیمحمود زاده, همایونعابدیان, عبدالمحمدحسینی, سید عباس
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    213.3کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    بمنظور بررسی تاثیر برخی از مواد جاذب در تغذیه فیل ماهیان جوان (Huso huso)، آزمایشی بمدت 8 هفته در کارگاه تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری آق قلا صورت گرفت. حهت انجام این کار، مواد جاذب (بتائین، متیونین و مخلوط بتائین + متیونین به نسبت مساوی) بمنظور افزایش رشد و بازماندگی به جیره غذایی فیل ماهیان جوان (Hoso hoso) در سه سطح مختلف 1،0.5 و 1.5 درصد اضافه گردید. آزمایش درون مخازن پلی اتیلن 500 لیتری که با حدود 350 لیتر آب پر شده بودند، انجام گرفت. 20 عدد فیل ماهی جوان (متوسط وزن 28.2±2.63 گرم) درون مخازن ذخیره سازی و روزانه در 6 وعده تا حد سیری کامل تغذیه شدند. در پایان دوره آزمایش عوامل رشد و بازماندگی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. تجزیه و تحلیل داده ها به روش فاکتوریل و با استفاده از بسته های نرم افزاری Excel وSPSS انجام گردید. مقایسه میانگین تیمارها به کمک آزمون چند دامنه ای دانکن انجام شد و وجود یا عدم وجود اختلاف معنی دار در سطح احتمال 5 درصد (P=0.05) تعیین گردید. نتایج بدست آمده نشان داد که افزودن مواد جاذب در جیره غذایی سبب افزایش وزن، ضریب رشد ویژه (SGR)، نسبت بازده پروتئین (PER)، میزان بهره برداری از پروتئین خالص (NPU)، فاکتور وضعیت (CF)، بازماندگی و شاخص قیمت نسبت به تیمار شاهد و کاهش میزان ضریب تبدیل غذایی (FCR) شده است. حداکثر افزایش وزن بدن، درصد افزایش وزن بدن، ضریب رشد ویژه(SGR) ، نسبت بازده پروتئین (PER)، میزان بهره برداری از پروتئین خالص (NPU)، فاکتور وضعیت (CF) و بازماندگی و همچنین حداقل ضریب تبدیل غذایی (FCR) و شاخص قیمت در سطوح بتائین 0.5درصد و متیونین 1 نسبت به شاهد تفاوت معنی داری را از خود نشان دادند و در سایر تیمارها این تفاوت معنی دار نبود (P≤0.05).
    کلید واژگان
    فیل ماهی
    Huso huso
    تغذیه
    متونین
    بتائین
    رشد

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2005-07-23
    1384-05-01
    ناشر
    موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور
    Agricultural Research,Education and Extension Organization
    سازمان پدید آورنده
    گرگان
    تهران
    روسیه
    تهران
    نور
    گرگان

    شاپا
    1026-1354
    2322-5998
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/isfj.2005.113831
    https://isfj.areeo.ac.ir/article_113831.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/7855

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب