تاثیر رطوبت لایه و پیش گرمادهی با امواج مایکروویو بر خواص فیزیکی و مکانیکی چوب لایهای
(ندگان)پدیدآور
فرج اله پور, محمدلایقی, محمددوست حسینی, کاظمعدالت, حمیدرضانوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این تحقیق تاثیر رطوبت لایهها و مدت زمان پیش گرمادهی با امواج مایکروویو بر خواص فیزیکی و مکانیکی چوبِ لایهای مورد بررسی قرار گرفت. عوامل متغیر این تحقیق شامل رطوبت لایهها در سه سطح 3، 5و 8 درصد و زمان پیشگرمادهی با امواج مایکروویو در سه سطح 0، 120و 180 ثانیه بود. برای ساخت تختههای چوب لایهای از 9 لایهی صنوبر به ضخامت 5/2 میلیمتر و چسب فنل فرمالدهید جهت اتصال لایهها استفاده شد. فرکانس و توان مورد استفاده در این تحقیق جهت پیشگرمادهی لایهها به ترتیب برابر2450 مگاهرتز و 4000 وات بود. نتایج نشان دادند که با افزایش رطوبت لایهها از 3 به 8 درصد خواص فیزیکی و مکانیکی تختههای چوب لایهای کاهش مییابند. در مقابل پیشگرمادهی با امواج مایکروویو موجب بهبود در خواص شد و با افزایش زمان پیش گرمادهی افزایش در خواص فیزیکی و مکانیکی دیده شد. تاثیر مثبت گرمادهی با امواج مایکروویو در مورد لایهها با رطوبت بالاتر بسیار محسوستر است.
کلید واژگان
پیش گرمادهیامواج مایکروویو
خواص فیزیکی و مکانیکی
چوبِ لایهای
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2017-05-221396-03-01
ناشر
انجمن علوم و صنایع چوب و کاغذ ایرانIranian Scientific Association of Wood and Paper Industries
سازمان پدید آورنده
دانشجوی دکتری صنایع چوب دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، ایراناستادیار گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران
استاد گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران
استادیار گروه آموزشی تکنولوژی و مهندسی چوب، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
شاپا
2008-90662423-3242




