دوره 11, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی تغییرات الگوی کشت و میزان استخراج منابع آب زیرزمینی با اعمال سیاستهای کاهش مصرف آب در دشت ارزوئیه استان کرمان
(انجمن اقتصاد کشاورزی ایران, 2017-11-22)با توجه به خشکسالیهای متوالی در سالهای اخیر در مناطق مرکزی و شرقی کشور و از جمله استان کرمان، آب مهمترین عامل محدودکننده توسعه اقتصادی و مهمترین نهاده کشاورزی است. ازاینرو مدیریت مصرف این منبع ارزشمند دارای اهمیت است. ...
-
شناسایی و اولویتبندی ریسکهای زنجیره تأمین در شرکت شهرکهای کشاورزی استان مازندران
(انجمن اقتصاد کشاورزی ایران, 2017-11-22)عواملی گوناگونی نظیر نوسانات شدید تقاضا، تغییرات سریع تکنولوژی، ناپایداری در حوزههای مالی و حوادث طبیعی موجب افزایش عدم قطعیت و بروز ریسک هایی در زنجیره تأمین، بویژه محصولات کشاورزی میشود. مدیریت چنین ریسکهایی، جهت کاهش ...
-
عوامل موثر بر تقاضای مواد خوراکی: کاربرد سیستم تقاضای تقریباً آیدهآل سانسورشده درجه دوم با متغیرهای سن-دوره-کوهورت
(انجمن اقتصاد کشاورزی ایران, 2017-11-22)پژوهشهای کمی نقش تغییر نسل (اثر کوهورت) را، به عنوان متغیر مهم جمعیتی، در قالب دستگاه تقاضا مطالعه کردهاند، در حالی که تغییرات نسلی میتواند بر کششها، سهم مخارج و همچنین سطح مخارج تاثیر بگذارد. از این رو، این مطالعه از ...
-
حل تعارضات برای مدیریت پایدار منابع آب بر اساس تئوری بازی؛ مطالعه موردی
(انجمن اقتصاد کشاورزی ایران, 2017-11-22)حدود 90% مصرف آب در ایران به بخش کشاورزی اختصاص دارد. بدیهی است میزان سود کشاورزی با میزان استفاده از منابع آب مرتبط است، طوری که کشاورز می پندارد با افزایش میزان آب آبیاری و سطح زیرکشت، میزان محصول و در نتیجه سود او افزایش ...
-
تکانههای مطلوبیت خانوار و تأثیرپذیری بخش کشاورزی ایران: رویکرد مدل تعادل عمومی پویای تصادفی (DSGE)
(انجمن اقتصاد کشاورزی ایران, 2017-11-22)الگوی رفتاری خانوار که برگرفته از مطلوبیت و ترجیحات آن است نقش برجستهای در دستیابی یک جامعه به توسعه و رشد اقتصادی دارد. هدف مطالعه حاضر بررسی اثر تکانههای مطلوبیت خانوار در قالب شوکهای ترجیحات، تقاضای پول و عرضه نیروی ...
-
شناسایی عوامل قیمتی و غیرقیمتی مؤثر بر تمایل به مصرف گوشت ماهی در بین خانوارهای شهرستان ارومیه: کاربرد مدل لاجیت ترتیبی
(انجمن اقتصاد کشاورزی ایران, 2017-11-22)فرآوردههای دریایی و ماهی یکی از انواع غذاهای سالمی است که متأسفانه مصرف آن در جامعه ما ناچیز است و در سبد خانوارها کمتر دیده میشود. هدف از مطالعه حاضر شناسایی و تحلیل عوامل قیمتی و غیرقیمتی مؤثر بر تمایل به مصرف گوشت ...



