نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorجعفرپور, سیدعلیfa_IR
dc.contributor.authorاصفهانی, رحیمهfa_IR
dc.contributor.authorجعفری, سید مهدیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:52:14Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:52:14Z
dc.date.available1399-07-08T16:52:14Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:52:14Z
dc.date.issued2016-06-21en_US
dc.date.issued1395-04-01fa_IR
dc.date.submitted2017-06-19en_US
dc.date.submitted1396-03-29fa_IR
dc.identifier.citationجعفرپور, سیدعلی, اصفهانی, رحیمه, جعفری, سید مهدی. (1395). بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون. مجله علمی شیلات ایران, 25(2), 29-42. doi: 10.22092/isfj.2017.110237fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2017.110237
dc.identifier.urihttps://isfj.areeo.ac.ir/article_110237.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/7583
dc.description.abstractهدف این پژوهش بهینه سازی نانو ریزپوشانی اسیدهای چرب امگا-3 با استفاده از روش کوآسرواسیون مرکب با روش سطح پاسخ (RSM) در قالب طرح مرکب مرکزی (CCD) بود، لذا نانو ذرات حاوی امگا-3 توسط دیواره ژلاتین پوست ماهی  قزل آلای رنگین کمان و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون مرکب تولید شدند. این روش قابلیت منحصر بفرد جداسازی الکترواستاتیکی فازهای مایع-مایع بر اساس تجمیع ماکرویون های با بار مخالف را دارد. تأثیر سه متغیر مستقل غلظت ژلاتین ماهی (۳۳ تا ۶۶ درصد)، غلظت اسید چرب امگا-3 (۱۰ تا ۳۰ درصد) و سرعت هموژنایزر (در سه سطح rpm 10000، rpm 15000و rpm 20000) بر متغیرهای وابسته از قبیل اندازه ذرات،  میزان روغن سطحی، روغن کپسوله شده و کارآیی ریزپوشانی، بررسی شد. بر اساس نتایج بدست آمده سرعت هموژنایزر بیشترین تأثیر را بر اندازه ذرات داشت (01/0>p).  همچنین تیمارهایی که در آن‌ها اسیدهای چرب امگا-3 بیشتری استفاده‌ شده، در مقایسه با تیمارهای با  امگا-3 کمتر، از روغن سطحی نانو ذرات بیشتری برخوردارند . پودرهای تولید‌شده کارآیی ریزپوشانی در حدود ۷۴/۶۹ الی ۴۱/۹۸ درصد دارند. بنابراین پیشنهاد می گردد به منظور نانوریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 از مقادیر ۳۳% ژلاتین ماهی ، 30% اسید چرب امگا-۳ و سرعت هموژنایزر با rpm 20000  استفاده گردد.fa_IR
dc.format.extent921
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2017.110237
dc.subjectاسید چرب امگا-3fa_IR
dc.subjectریزپوشانیfa_IR
dc.subjectژلاتین ماهیfa_IR
dc.subjectکواسرواسیونfa_IR
dc.subjectنانوکپسولfa_IR
dc.titleبررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیونfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume25
dc.citation.issue2
dc.citation.spage29
dc.citation.epage42


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد