مقایسه پروتئین هیدرولیز شده از امعاء و احشاء و سر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از آنزیم آلکالاز و آنزیمهای داخلی بافت
(ندگان)پدیدآور
حسینی, شادیغرقی, احمدجمالزاده, حمیدرضاصفری, رضاحسینی, شیریننوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
در تحقیق حاضر پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء و سر ماهی فیتوفاگ در حضور با آنزیم الکالاز و آنزیمهای داخلی که بعد از زمانهای 2 و 4 ساعت تولید شد، مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان دادند که محصول تولید شده توسط الکالاز (تیمار 1) بطور معنیداری از لحاظ میزان پروتئین و درجه هیدرولیزاسیون بالاتر از تیمار 2 (آنزیمهای داخلی) بود بطوریکه بالاترین میانگین (± انحراف معیار) میزان پروتئین33/1±10/68 (میلیگرم بر کیلوگرم) و مربوط به تیمار1-سر (با آنزیم الکالاز) بعد از 4 ساعت بوده است و بالاترین درجه (میانگین ± انحراف معیار) هیدرولیز 35/1±36/29 درصد و مربوط به تیمار 1- سر(با آنزیم الکالاز) بعد از 4 ساعت بود. نتایج نشان دادند که با افزایش زمان هیدرولیزاسیون، درجه هیدرولیزاسیون افزایش پیدا میکند. این در حالی است که از شدت و نرخ هیدرولیز کاسته میشود. بطوریکه بیشترین میزان هیدرولیزاسیون در 120 دقیقه اول رخ داده است. این حالت در 2 تیمار مشابه میباشد. با توجه به نتایج میتوان آنزیم الکالاز را نسبت به آنزیمهای داخلی ارجح دانست.
کلید واژگان
بیوتکنولوژیفرآوری آبزیان
ضایعات ماهیان
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2012-11-211391-09-01
ناشر
موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization
شاپا
1026-13542322-5998




