نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبساک کاهکش, فرودfa_IR
dc.contributor.authorیاوری, وحیدfa_IR
dc.contributor.authorاسکندری, غلامرضاfa_IR
dc.contributor.authorمحمدی, غلامحسینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:51:26Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:51:26Z
dc.date.available1399-07-08T16:51:26Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:51:26Z
dc.date.issued2010-08-23en_US
dc.date.issued1389-06-01fa_IR
dc.date.submitted2017-06-19en_US
dc.date.submitted1396-03-29fa_IR
dc.identifier.citationبساک کاهکش, فرود, یاوری, وحید, اسکندری, غلامرضا, محمدی, غلامحسین. (1389). اثر وزن و طول مولدین ماهی شیربت (Barbus grypus) روی تولید و رشد بچه ماهی تا مرحله انگشت قد. مجله علمی شیلات ایران, 19(2), 1-8. doi: 10.22092/isfj.2017.109935fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2017.109935
dc.identifier.urihttps://isfj.areeo.ac.ir/article_109935.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/7286
dc.description.abstractاین بررسی برای تعیین اثر وزن و طول کل مولدین ماهی شیربت (Barbus grypus) روی تولید بچه ماهی و رشد تا مرحله انگشت قد صورت گرفته است. برای این منظور سه گروه وزنی و طولی مولدین ماده (سه تیمار) انتخاب شد. تیمار یک مولدین با میانگین (± انحراف استاندارد) وزنی 479±5/2212 گرم و میانگین طول کل70/6±68/62 سانتیمتر، تیماردو مولدین با میانگین وزنی780±4518 گرم و میانگین طول کل36/4±12/79 سانتیمتر، تیمار سه با میانگین وزنی 1171±5/7712 گرم و میانگین طول کل 13/3±62/92 سانتیمتر بودند. مولدین نر برای کل تیمارها مشترک و میانگین وزن آنها 100±1400 گرم و میا نگین طول کل آنها 35/7 ±62/54 سا نتیمتر بود. مولدین ماده در دو نوبت و با فاصله زمانی 10 ساعت با هورمون عصاره غده هیپوفیز به میزان 3 میلیگرم در کیلوگرم و مولدین نر در یک مرحله همراه با مرحله دوم مولدین ماده و به میزان 2 میلیگرم در کیلوگرم مورد القاء قرار گرفتند. میزان بازماندگی لارو، بازماندگی بچه ماهی و پارامترهای رشد (ضریب رشد ویژه، ضریب چاقی) تا مرحله انگشت قد در گروههای وزنی موصوف اندازه گیری شد. مرحله پرورش لارو در استخرهای خاکی فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی مانند اکسیژن محلول، pH، درجه حرارت، شفافیت، نیترات و فسفات استخرهای پرورش لارو اندازه گیری شد و هیچگونه اختلاف معنی داری بین آنها مشاهده نگردید. با مقایسه نتایج داده های مربوط به ضریب رشد ویژه، ضریب چاقی، درصد بازماندگی بچه ماهی تیمارهای مختلف در طول دوره پرورش اختلاف معنی داری مشاهده نگردید. اما با مقایسه نتایج داده های مربوط به بازماندگی لارو اختلاف معنی داری بین تیمار دو (مولدین با وزن و طول متوسط) با سایر تیمار وجود دارد (در سطح 95 درصد اطمینان). با افزایش وزن مولدین، این شاخصها افزایش و در محدوده وزنی (± انحراف استاندارد) 780 ±4518 گرم و میانگین طول کل 36/4±12/79 سانتیمتر (تیمار دو) به بعد کاهش می یابد. لذا جهت بالا بردن میزان بازماندگی لارو و رشد بیشتر بهتر است از مولدین در محدوده وزن و طول متوسط (استفاده شده درتیمار دو) استفاده گردد.fa_IR
dc.format.extent390
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2017.109935
dc.titleاثر وزن و طول مولدین ماهی شیربت (Barbus grypus) روی تولید و رشد بچه ماهی تا مرحله انگشت قدfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume19
dc.citation.issue2
dc.citation.spage1
dc.citation.epage8


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد