نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاحمدی, منصورfa_IR
dc.contributor.authorمنتیان, صدیقهfa_IR
dc.contributor.authorشکری, علی نقیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T19:41:44Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T19:41:44Z
dc.date.available1399-07-08T19:41:44Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T19:41:44Z
dc.date.issued2017-11-22en_US
dc.date.issued1396-09-01fa_IR
dc.date.submitted2016-03-15en_US
dc.date.submitted1394-12-25fa_IR
dc.identifier.citationاحمدی, منصور, منتیان, صدیقه, شکری, علی نقی. (1396). اثر سطوح مختلف موننسین در جیره دارای سویای اکسترود شده روی تولید، ترکیب و پروفایل اسیدهای چرب شیر گاوهای شیری. مجله دامپزشکی ایران, 13(3), 5-14. doi: 10.22055/ivj.2017.29342.1551fa_IR
dc.identifier.issn1735-6873
dc.identifier.issn2676-704X
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22055/ivj.2017.29342.1551
dc.identifier.urihttp://www.ivj.ir/article_53863.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/72229
dc.description.abstractاین مطالعه جهت بررسی اثر استفاده از مکمل موننسین در جیره­ی دارای دانه­ی سویای اکسترود شده به عنوان منبع اصلی پروتئین روی مصرف خوراک، تولید و ترکیب شیر و پروفایل اسیدهای چرب شیر انجام گرفت.  شش رأس گاو هلشتاین سه بار زایش کرده با میانگین وزن (31±627) کیلوگرم و با میانگین روزهای شیردهی (20±81) در قالب طرح مربع لاتین چرخشی (گردان) 3×3 به سه جیره­ی آزمایشی اختصاص داده شدند.  هر دوره­ی آزمایشی 21 روز طول کشید، 14 روز دوره­ی سازش پذیری و 7 روز داده­ها جمع­آوری شد.  جیره­ی اول، جیره­ی پایه به صورت TMR دارای 50 درصد علوفه و 50 درصد مخلوط کنسانتره بر پایه­ی ماده­ی خشک بود.  جیره­ی دوم شامل جیره­ی پایه به اضافه­ی 24 میلی­گرم موننسین در کیلوگرم ماده­ی خشک جیره بود و جیره­ی سوم جیره­ی پایه به اضافه­ی 30 میلی­گرم موننسین در کیلوگرم ماده­ی خشک جیره بود.  استفاده از موننسین در جیره­ی دارای دانه­ی سویای اکسترود شده اثر معنی­داری روی DMI، FCM و پروتئین شیر نداشت (05/0P>).  تولید شیر به وسیله­ی تیمارها تحت تأثیر قرار گرفت (05/0>P).  استفاده از موننسین غلظت اسید استئاریک (18:0) و اسیدهای چرب اشباع را کاهش داد (05/0>P) و غلظت 18:2n-6 و USFAs افزایش داد (05/0>P).  تیمارهای آزمایشی اثری روی غلظت اسیدهای چرب کوتاه، متوسط و بلند زنجیر نداشتند (05/0P>).  اگر چه استفاده از 24 میلی­گرم موننسین در هر کیلوگرم ماده­ی خشک جیره­ی دارای دانه­ی سویای اکسترود شده غلظت c9, t11- CLA را افزایش داد اما از لحاظ آماری معنی­دار نبود (05/0P>).fa_IR
dc.format.extent273
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه شهید چمران اهوازfa_IR
dc.publisherShahid Chamran University of Ahvazen_US
dc.relation.ispartofمجله دامپزشکی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Veterinary Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22055/ivj.2017.29342.1551
dc.subjectپروفایل اسیدهای چرب شیرfa_IR
dc.subjectموننسینfa_IR
dc.subjectCLAfa_IR
dc.titleاثر سطوح مختلف موننسین در جیره دارای سویای اکسترود شده روی تولید، ترکیب و پروفایل اسیدهای چرب شیر گاوهای شیریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلامfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ایلامfa_IR
dc.contributor.departmentمربی گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ایلامfa_IR
dc.citation.volume13
dc.citation.issue3
dc.citation.spage5
dc.citation.epage14


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد