• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله دامپزشکی ایران
    • دوره 11, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله دامپزشکی ایران
    • دوره 11, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثر تغذیه سطوح مختلف اسانس گیاه اسطوخودوس بر ویژگی های کمی و کیفی تخم مرغ، برخی فراسنجه های خونی و تغییرات ریخت شناسی تخمدان در مرغان تخم گذار

    (ندگان)پدیدآور
    تاکی, ابوالقاسمسالاری, سمیهبوجارپور, محمدساری, محسنتقی زاده, محسن
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    360.4کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    آزمایشی به منظور بررسی تأثیر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، خصوصیات کیفی و کمی تخم‌مرغ، فراسنجه‌های خونی و  ریخت‌شناسی تخمدان مرغ‌‌های تخم‌گذار لگهورن به مدت 10 هفته با استفاده از 160 پرنده در سن 30 هفتگی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 4 تیمار و 5 تکرار و 8 قطعه مرغ در هر تکرار انجام شد.  تیمارها شامل تیمار شاهد (بدون افزودنی) و سطوح 200، 400 و 600 ppm اسانس اسطوخودوس بود.  فاکتورهای عملکردی شامل درصد تولید تخم‌مرغ و میانگین وزن تخم‌مرغ به صورت روزانه و خوراک مصرفی و ضریب تبدیل خوراک به صورت هفتگی و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ نیز به صورت هفتگی اندازه‌گیری شد.  در انتهای آزمایش از هر تکرار 2 پرنده برای خون‌گیری و  بررسی ریخت‌شناسی تخمدان به صورت تصادفی کشتار گردید.  سطوح مختلف اسانس اسطوخودوس تأثیر معنی‌داری بر درصد تولید تخم‌مرغ نداشت (05/0
    کلید واژگان
    ریخت شناسی تخمدان
    فراسنجه های خونی
    خواص کیفی تخم‌مرغ
    اسانس اسطوخدوس

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2015-03-21
    1394-01-01
    ناشر
    دانشگاه شهید چمران اهواز
    Shahid Chamran University of Ahvaz
    سازمان پدید آورنده
    دانش آموخته دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
    دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
    عضو هیات علمی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
    عضو هیات علمی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
    عضو هیات علمی گروه بیوشیمی و تغذیه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان- اصفهان

    شاپا
    1735-6873
    2676-704X
    URI
    https://dx.doi.org/10.22055/ivj.2015.8710
    http://www.ivj.ir/article_8710.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/72113

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب