مرور دوره 29, شماره 1 بر اساس موضوع "جیره رفرنس"

  • تعیین قابلیت هضم ظاهری اجزای متداول مورد استفاده در ساخت خوراک فیلماهی (Huso huso) جوان 

    سجادی, میرمسعود؛ یوسفی, ایوب؛ سیدحسنی, میرحامد؛ فلاحتکار, بهرام (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-04-20)
    قابلیت هضم ماده خشک، پروتئین، چربی و انرژی منابع پودر ماهی (پودر ماهی کیلکا، بچ، جنوب و ترکیبی)، برخی از منابع جانوری (آرد ضایعات مرغ، آرد گوشت و استخوان و آرد خون)، منابع گیاهی با مقدار پروتئین زیاد (آرد گلوتن گندم و ذرت) ...