مرور دوره 29, شماره 1 بر اساس موضوع "جیره رفرنس"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تعیین قابلیت هضم ظاهری اجزای متداول مورد استفاده در ساخت خوراک فیلماهی (Huso huso) جوان
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-04-20)قابلیت هضم ماده خشک، پروتئین، چربی و انرژی منابع پودر ماهی (پودر ماهی کیلکا، بچ، جنوب و ترکیبی)، برخی از منابع جانوری (آرد ضایعات مرغ، آرد گوشت و استخوان و آرد خون)، منابع گیاهی با مقدار پروتئین زیاد (آرد گلوتن گندم و ذرت) ...



