دوره 8, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
تعیین میزان فعالیت برخی از آنزیمهای سرم خون مولدین ماهی سفید (دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz, 2012-09-22)دسترسی به مقادیر طبیعی پارامترهای سرمی از اهمیت ویژهای جهت ارزیابی درمانگاهی و تشخیص بیماریها در حیوانات مختلف و از جمله آبزیان برخوردار است. جهت تعیین مقادیر طبیعی برخی از آنزیمهای سرم خون ماهی سفید، خونگیری از ساقه ...
 
- 
سنوروز عضلانی در یک خرگوش صحرائی (دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz, 2012-09-22)سنوروز خرگوش در اثر مرحله لاروی تنیا سریالیس، کرم نواری سگ و سایر گوشتخوران ایجاد میشود. این مرحله لاروی یا سنوروس سریالیس بیشتر در بافت زیر پوست خرگوش یافت میشود. سنوروس دارای چندین پروتواسکولکس بوده ...
 
- 
بررسی عملکرد و برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولید و تولیدمثلی گاومیشهای استان خوزستان (دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz, 2012-09-22)در این تحقیق، اطلاعات عملکرد تولید و تولیدمثل مربوط به 526 گله گاومیش از سطح استان خوزستان، جمعآوری شده توسط معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان طی سالهای 1371 تا 1388، مورد بررسی قرار گرفت. به منظور ...
 
- 
یافتههای طبیعی اولتراسونوگرافی چشم در گوسفند نژاد لری- بختیاری (دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz, 2012-09-22)استفاده از اولتراسونوگرافی برای معاینه و تشخیص عوارض ساختارهای درونی چشم در بسیاری از بیماریهای چشمی ضرورت دارد و با توجه به اینکه تاکنون مطالعهای مدون در خصوص اندازههای طبیعی چشم گوسفند نژاد لری- بختیاری انجام نشده ...
 
- 
مطالعه اعتبار نتایج الیزای خانگی و به دست آوردن بهترین نقطه برش (Cut off) به منظور بررسی سرواپیدمیولوژیکی لکوز گاوان (دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz, 2012-09-22)مطالعه حاضر به منظور مقایسه اعتبار یک الیزای خانگی با یک الیزای تجاری برای به دست آوردن بهترین نقطه برش به منظور تشخیص آنتیبادیهای ضد ویروس لکوز گاوی (BLV) صورت گرفت. پروتئینهای ویروس لکوز گاوی به راحتی از طریق روشی ...
 
- 
تأثیر نایسین بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی کالباس¬های امولسیونی بسته¬بندی شده تحت خلاء (دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz, 2012-09-22)استفاده از نایسین به عنوان یک ترکیب ضدمیکروبی طبیعی به همراه روشهای نوین بستهبندی از راههای مؤثر در حفاظت محصولات گوشتی و افزایش ماندگاری آنها است. در تحقیق انجام شده اثر نایسین (30ppm) بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی ...
 
- 
مطالعه رشد و تکامل ساختار هیستومورفومتریک روده¬ کوچک موش صحرایی ماده نژاد ویستار پس از تولد (دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz, 2012-09-22)این مطالعه با هدف تعیین نحوه تغییر مشخصات کمی و کیفی ساختار بافتی روده کوچک موش صحرایی ماده نژاد ویستار در مراحل اولیه رشد و تکامل پس از تولد انجام گرفت. برای این منظور، از سه قسمت دوازدهه، تهی روده و ایلئوم روده کوچک ...
 



