دوره 22, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-08-23)این مطالعه به منظور بررسی و مقایسه برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس تولیدی از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی انجام شد. سوریمی استفاده شده در فرمولاسیون تولید کالباس به روش سنتی شستشوی سه مرحله ای تهیه شد. آنالیز شیمیایی ...
-
یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus)
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-08-23)
-
یافته علمی کوتاه: بررسی پرورش ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) در استخرهای خاکی با تراکم های مختلف در آب شیرین
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-08-23)
-
بررسی اثر ضد قارچ متابولیتهای ثانویه نیمه قطبی- غیرقطبی اسفنج Ircinia mutans در دو فصل تابستان و زمستان موجود در جزیره کیش، خلیج فارس
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-08-23)در این تحقیق به بررسی اثر ضد قارچ عصاره های اسفنج Ircinia mutans Bligh & Dyer عصاره گیری انجام شد. بررسی اثر ضد قارچ با استفاده از روش ماکرودایلوشنروی سویههای قارچ و مخمر Candida albicans و Aspergillus fumigatus مورد ...
-
تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر عملکرد رشد بچه ماهی سفید دریای خزر (1901 Rutilus frisii kutum Kamensky,)
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-08-23)در یک آزمایش تغذیه ای، تاثیر جیره غذایی با سه سطح پروتئین (40 ،35 ،30 درصد) و سه سطح چربی (14 ،12 ،10 درصد) به منظور تعیین سطح مناسب پروتئین و چربی در تغذیه ماهی سفید دریای خزر بررسی شد. 675 عدد ماهی با میانگین (± انحرافمعیار ...
-
پویایی جمعیت و زیست شناسی تولید مثل ماهی گل خورک ماری (Scartelaos tenuis)
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-08-23)گل خورک ماری (Scartelaos tenuis) از ماهیان شاخص در مناطق گلی جزر و مدی می باشد. نمونه برداری از 2047 ماهی با استفاده از دست صورت گرفت، ویژگی های تولید مثلی و جمعیتی این ماهی بصورت ماهانه از مهر1387 تا شهریور1388 مورد مطالعه ...
-
تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-08-23)سس ماهی سیالی غلیظ و تیره رنگ است که از تخمیر ماهی در محیطی با نمک زیاد بدست میآید. پیشینه تولید این محصول بسیار طولانی بوده و در نقاط مختلف دنیا با اسامی مختلفی شناخته شده و با روشهای متفاوتی تولید و مصرف میشود. در ...
-
تاثیر هورمون 17 آلفا متیل تستوسترون بر تغییر جنسیت ماهی کالیکو (Labeotropheous foellobroni )
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-08-23)این پژوهش باهدف تغییر جنسیت و تولیدماهیان تک جنس نر تحت تاثیر هورمون 17- بنام علمی Labeotropheous foellobroniدردو مرحله ازرشد ونمو یعنی قبل از بلوغ (لارو) و بعد از بلوغ (مولدین) صورت پذیرفت. با توجه به سوابق این گونه تحقیقات ...
-
اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-08-23)گوشت چرخ شده کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)(Silver carp minced یا SCM)، محصولی آماده طبخ و با ارزش تغذیه ای بالا، از بازارپسندی مناسب برخوردار بوده و می تواند تا حدودی مشکلات عرضه به صورت کامل این آبزی را کاهش ...
-
ساختار ژنتیکی قزل آلای رنگین کمان پرورشی Oncorhynchus mykiss اسپانیایی و آمریکایی
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-08-23)ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مهمترین ماهی پرورشی سردآبی در ایران است. جمعیت پرورشی متفاوتی از کشورهای مختلف وارد ایران شده و در سراسر کشور مزارعی به تکثیر و پرورش آنها مبادرت میکنند. در این مطالعه ساختار ...
-
بررسی روند تغییرات زمانی و مکانی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی رسوبات تالاب چغاخور
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2013-08-23)خاک ازجمله با ارزشترین منابع طبیعی و زیربنای توسعه جوامع متمدن انسانی است. رسوبات بستر اکوسیستمهای آبی نیز با توجه به نقشی که در دریافت مواد آلی، تبادلات موادی و جایگاه استقرار بسیاری از ارگانیزمهای کفزی ایفا میکند از ...



