مقایسه افزایش قیمت ماهی و قدرت خرید خانوارهای ایرانی
(ندگان)پدیدآور
ربانیها, مهنازعوفی, علی
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
اهمیت و ارزش غذایی ماهی کاملا مشخص می باشد. گوشت ماهی تازه منبع غنی از پروتئین ( حدود ۲۰ درصد پروتئین ) و املاح و اسیدهای چرب ضروری است که در در رژیم غذایی و حفظ سلامت انسان ضروری و نقش مهمی دارد. در این بررسی روند تغییرات قیمت خرده فروشی ماهی طی سالهای 97-1381 در ایران و همزمان با حداقل دستمزد مصوب و رسمی ایران مورد مطالعه قرار گرفت. نتیجه نشان داد با روند افزایش قیمت ماهی صید شده در سه منبع آبهای شمال و جنوب کشور و پرورشی طی سالهای گذشته، از قدرت خرید مردم کاسته و عملاً ماهی به عنوان یک غذای لوکس و مختص گروههای خاصی از جامعه قرار گرفته است.
کلید واژگان
قیمت ماهیدستمزد کارگران
نرخ افزایش قیمت
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2020-08-221399-06-01
ناشر
موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization
شاپا
1026-13542322-5998



