مرور میگو و سخت پوستان بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 94
- 
زیست سنجی میگو و اهمیت آن در استخرهای خاکی پرورشی (پژوهشکده میگوی کشور, 2016-08-22)نمونه برداری دوره ای میگوهای پرورشی یکی از ابزارهای مهم مدیریتی در طول دوره تولید محصول می باشد. آنچه که برای یک مزرعه اهمیت دارد انتخاب روش نمونه برداری ویژه است که به اندازه کافی بیانگر نیازها، شرایط رشد و تغذیه و بهداشت ...
 
- 
شاه میگوهای آب های دریایی جنوب کشور (پژوهشکده میگوی کشور, 2016-08-22)شاه میگو یا لابسترها گروهی از سخت پوستان هستند که 5 گونه از آنها در آبهای دریایی جنوب کشور پراکنش دارند. بر اساس آمار سازمان خواروبار کشاورزی ملل متحد (FAO) تاکنون بیشترین محصول عرضه شده به بازار از این گروه در نتیجه ...
 
- 
بیماری لکه سفید و راه های پیشگیری از آن (پژوهشکده میگوی کشور, 2016-08-22)عامل ایجاد کننده بیماری لکه سفید از خانواده نیماویریده و جنس ویسپوویروس بوده و یکی از بزرگترین ویروسهای جدا شده از میگوها است. در صورت وجود عامل بیماری و برخی فاکتورهای مستعد کننده در استخر پرورشی، میگوها دچار بیماری شده ...
 
- 
آشنایی با بیماری ویبریوزیس ناشی از ویبریو هاروی در میگو (پژوهشکده میگوی کشور, 2016-08-22)بیش از 20 گونه بیماریزای ویبریو شناسایی شدهاند که برخی از آنها پاتوژن انسان و بعضی گونهها پاتوژن موجودات آبزی همچون میگو هستند. ویبریوزیس بیماری باکتریایی است که مسئول مرگ و میر میگوهای پرورشی در سراسر جهان است. عفونت ...
 
- 
ماهی آفانیوس رقیب میگو در جذب غذا و اکسیژن در استخرهای پرورش میگو (پژوهشکده میگوی کشور, 2016-08-22)ورود گونه های مختلف آبزیان به درون استخرهای پرورش میگو، علاوه بر انتقال عوامل بیماری زا، میتواند از طریق مصرف غذا و اکسیژن، در کاهش رشد، افزایش ضریب تبدیل غذایی و تشدید شرایط بحرانی استخرها، به خصوص در ماههای مرداد و ...
 
- 
استفاده از فیتوپلانکتون ها در تغذیه مراحل لاروی میگوی سفید غربی (پژوهشکده میگوی کشور, 2016-08-22)تاثیر سه نوع ریز جلبک کیتوسروس، ایزوکرایسیس و تتراسالمیس جهت تغذیه مراحل لاروی زوا و مایسیس میگوی سفید غربی در این تحقیق مورد بررسی قرارگرفت. در این تحقیق از آب دریا با شوری ppt 30 استفاده شد و تانک آزمایش با ناپلی 5 و ...
 
- 
برداشت مرحلهای میگوی وانامی در سیستم پرورش متراکم (پژوهشکده میگوی کشور, 2016-08-22)طی مطالعه حاضر بمدت یک دوره پرورشی تاثیر برداشت مرحله ای بر مدیریت پرورش میگو در سیستم متراکم با استفاده از6 استخر 4/. هکتاری بررسی شد. از این تعداد سه استخر با تراکم 25قطعه در متر مربع بعنوان شاهد و 3تای باقیمانده با ...
 
- 
نقش شاخصهای ژنتیکی در انتخاب مولدین میگوی سفید غربی (پژوهشکده میگوی کشور, 2016-08-22)در میگوهای خانواده پنائیده به دلیل شباهت ظاهری میان افراد یک گونه، مراکز تکثیر همواره با مشکلاتی همچون آمیزش افراد خویشاوند (خواهر و برادر) روبرو هستند که این امر در نهایت منجر به کاهش شاخصهای ژنتیکی و افزایش ضریب هم خونی ...
 
- 
پرورش میگو با سیستم بیوفلاک (پژوهشکده میگوی کشور, 2016-08-22)توسعه پایدار پرورش آبزیان باید به نحوی باشد که تولید حداکثری را بدون استفادهی بیشتر از منابع اولیه مانند آب و خاک، عدم آسیب به محیط زیست و نسبت بهینه هزینه به فایده در بعد اقتصادی و اجتماعی را به صورت همزمان فراهم کند. ...
 
- 
بررسی اکولوژیک استخرهای پرورش میگو (پژوهشکده میگوی کشور, 2016-08-22)در پرورش آبزیان بررسی پارامترهای زیستی و غیرزیستی و تعیین روابط موجود میان آنها جهت شناخت عوامل مثبت و منفی در رشد از اهمیت خاصی برخوردار است. بدین منظور جهت نیل به یک پرورش موفق در خصوص گونه وانامی، وضعیت اکولوژیک استخرهای ...
 
- 
پرورش دو بار در سال میگوی لیتوپنئوس وانامی در استان بوشهر (پژوهشکده میگوی کشور, 2016-08-22)پرورش دو بار در سال میگوی وانامی، در استخرهای خاکی هریک با مساحت 4/0 هکتار، در مرحله اول با تراکم 20 قطعه پست لارو 18 در متر مربع و در مرحله دوم با تراکم 20 میگوی جوان با میانگین وزن 96/1 گرم در استخرهای خاکی ایستگاه ...
 
- 
خرچنگهای ویولنزن Uca Ocypodidae و کنترل آنها در استخرهای پرورش میگو (پژوهشکده میگوی کشور, 2016-11-21)چکیده خرچنگهای ویولنزن یکی از مهمترین و شایع ترین موجودات ناخواسته استخرهای پرورش میگو به شمار میروند بهطوری که هم بهعنوان شکارچی و هم بهعنوان رقیب غذایی و ناقل بالقوه بیماری در استخر مطرح ...
 
- 
آشنایی با برخی ابزارهای کاهنده صید ضمنی تورهای ترال میگویی (پژوهشکده میگوی کشور, 2016-11-21)در حال حاضر اکثر کشورها با مشکل صید ضمنی مواجه و اقداماتی را در این زمینه به عمل آورده اند.انواع مختلفی از تورهای ترال و ابزارهای کاهنده صید ضمنی برای حذف و یا کاهش صید ضمنی طراحی گردیده است. درخلیج فارس تنها وسیله صید ...
 
- 
تأثیر روشهای مختلف انجمادزدایی بر ارزش غذایی آبزیان (پژوهشکده میگوی کشور, 2016-11-21)در این مقاله تأثیر روشهای مختلف انجمادزدایی شامل انجمادزدایی در درجه حرارت محیط (22 درجه سانتیگراد)، یخچال (4 درجه سانتیگراد) و مایکروویو بر میزان ارزش غذایی آبزیان مورد بررسی قرار گرفت. مدت زمان انجماد زدایی در هر یک ...
 
- 
مرگ و میر آبزیان در اثر سرما و نوسانات درجه حرارت در سواحل بوشهر (پژوهشکده میگوی کشور, 2016-11-21)در بهمن ماه 1395 تعدادی از گونه های آبزی شامل خرچنگ ها، صدف ها و خرگوش دریایی در کنار ساحل شهرستان بوشهر به شکل نیمه جان یا مرده مشاهده شدند. گونه های مشاهده شده شناسایی شده و چرخه حیات آنها مورد بررسی و مطالعه قرار گرفت. ...
 



