نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorزارعین, محمدfa_IR
dc.contributor.authorخوش تقاضا, محمدهادیfa_IR
dc.contributor.authorعامری مهابادی, حسینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T19:28:45Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T19:28:45Z
dc.date.available1399-07-08T19:28:45Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T19:28:45Z
dc.date.issued2019-05-22en_US
dc.date.issued1398-03-01fa_IR
dc.date.submitted2018-01-29en_US
dc.date.submitted1396-11-09fa_IR
dc.identifier.citationزارعین, محمد, خوش تقاضا, محمدهادی, عامری مهابادی, حسین. (1398). بررسی و ارزیابی خواص دی‌الکتریک بیودیزل کرچک با استفاده از امواج مایکروویو. سوخت و احتراق, 12(1), 1-12.fa_IR
dc.identifier.issn2008-3629
dc.identifier.urihttp://www.jfnc.ir/article_87991.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/67529
dc.description.abstractگرایش به تحقیق پیرامون تولید و کاربرد انرژی­های تجدیدپذیر، ازجمله بیودیزل، به­منظور کاهش گاز­های گلخانه­ای و آلایندگی­های ناشی از سوخت­های فسیلی، یکی از مهم­ترین مواردی است که در سیاست­های جهانی به آن پرداخته شده است. خواص دی­الکتریک (έ، ثابت دی الکتریک و ″ε، فاکتور اتلاف دی الکتریک) مواد نقش عمده­ای در طراحی سامانه مایکروویو و فرایند تولید و فرآوری بیودیزل دارند.هدف از این پژوهش بررسی و ارزیابی خواص دی­الکتریک بیودیزل کرچک در مقیاس آزمایشگاهی با استفاده از فناوری پیشرفته مایکروویو و بررسی ارتباط بین پارامترهای مختلف موثر آن است. در این تحقیق، اثرات زمان واکنش (1، 3 و 9 دقیقه)، غلظت کاتالیزور (1، 1/5 و 2 درصد وزن روغن) و تغییرات دما (30، 45 و 60 درجه سلسیوس) مورد مطالعه قرار گرفت. از سامانه بازتابش پروب در فرکانس MHz 2450 برای اندازه­گیری خواص دی­الکتریک استفاده شد. نتایج نشان داد که با افزایش زمان واکنش و کاهش دما، مقادیر ثابت دی­الکتریک افزایش و با کاهش غلظت کاتالیزور، دما و زمان واکنش، فاکتور اتلاف دی­الکتریک کاهش می­ یابد.fa_IR
dc.format.extent919
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherانجمن احتراق ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofسوخت و احتراقfa_IR
dc.relation.ispartofFuel and Combustionen_US
dc.subjectبیودیزل کرچکfa_IR
dc.subjectفرآیند تولیدfa_IR
dc.subjectخواص دی‌الکتریکfa_IR
dc.subjectفرکانسfa_IR
dc.subjectکاتالیزورfa_IR
dc.subjectتولید سوختfa_IR
dc.titleبررسی و ارزیابی خواص دی‌الکتریک بیودیزل کرچک با استفاده از امواج مایکروویوfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایرانfa_IR
dc.contributor.department/گروه مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس.fa_IR
dc.contributor.departmentمهندسی برق، مرکز تحقیقات مخابرات ایران، تهرانfa_IR
dc.citation.volume12
dc.citation.issue1
dc.citation.spage1
dc.citation.epage12
nlai.contributor.orcid0000-0003-2279-1037
nlai.contributor.orcid0000-0001-6754-6401


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد