| dc.contributor.author | زارعین, محمد | fa_IR |
| dc.contributor.author | خوش تقاضا, محمدهادی | fa_IR |
| dc.contributor.author | عامری مهابادی, حسین | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T19:28:45Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T19:28:45Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T19:28:45Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T19:28:45Z | |
| dc.date.issued | 2019-05-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1398-03-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2018-01-29 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-11-09 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | زارعین, محمد, خوش تقاضا, محمدهادی, عامری مهابادی, حسین. (1398). بررسی و ارزیابی خواص دیالکتریک بیودیزل کرچک با استفاده از امواج مایکروویو. سوخت و احتراق, 12(1), 1-12. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-3629 | |
| dc.identifier.uri | http://www.jfnc.ir/article_87991.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/67529 | |
| dc.description.abstract | گرایش به تحقیق پیرامون تولید و کاربرد انرژیهای تجدیدپذیر، ازجمله بیودیزل، بهمنظور کاهش گازهای گلخانهای و آلایندگیهای ناشی از سوختهای فسیلی، یکی از مهمترین مواردی است که در سیاستهای جهانی به آن پرداخته شده است. خواص دیالکتریک (έ، ثابت دی الکتریک و ″ε، فاکتور اتلاف دی الکتریک) مواد نقش عمدهای در طراحی سامانه مایکروویو و فرایند تولید و فرآوری بیودیزل دارند.هدف از این پژوهش بررسی و ارزیابی خواص دیالکتریک بیودیزل کرچک در مقیاس آزمایشگاهی با استفاده از فناوری پیشرفته مایکروویو و بررسی ارتباط بین پارامترهای مختلف موثر آن است. در این تحقیق، اثرات زمان واکنش (1، 3 و 9 دقیقه)، غلظت کاتالیزور (1، 1/5 و 2 درصد وزن روغن) و تغییرات دما (30، 45 و 60 درجه سلسیوس) مورد مطالعه قرار گرفت. از سامانه بازتابش پروب در فرکانس MHz 2450 برای اندازهگیری خواص دیالکتریک استفاده شد. نتایج نشان داد که با افزایش زمان واکنش و کاهش دما، مقادیر ثابت دیالکتریک افزایش و با کاهش غلظت کاتالیزور، دما و زمان واکنش، فاکتور اتلاف دیالکتریک کاهش می یابد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 919 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | انجمن احتراق ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | سوخت و احتراق | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Fuel and Combustion | en_US |
| dc.subject | بیودیزل کرچک | fa_IR |
| dc.subject | فرآیند تولید | fa_IR |
| dc.subject | خواص دیالکتریک | fa_IR |
| dc.subject | فرکانس | fa_IR |
| dc.subject | کاتالیزور | fa_IR |
| dc.subject | تولید سوخت | fa_IR |
| dc.title | بررسی و ارزیابی خواص دیالکتریک بیودیزل کرچک با استفاده از امواج مایکروویو | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | /گروه مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس. | fa_IR |
| dc.contributor.department | مهندسی برق، مرکز تحقیقات مخابرات ایران، تهران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 12 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 1 | |
| dc.citation.epage | 12 | |
| nlai.contributor.orcid | 0000-0003-2279-1037 | |
| nlai.contributor.orcid | 0000-0001-6754-6401 | |