بررسی و ارزیابی خواص دیالکتریک بیودیزل کرچک با استفاده از امواج مایکروویو
(ندگان)پدیدآور
زارعین, محمدخوش تقاضا, محمدهادیعامری مهابادی, حسیننوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
گرایش به تحقیق پیرامون تولید و کاربرد انرژیهای تجدیدپذیر، ازجمله بیودیزل، بهمنظور کاهش گازهای گلخانهای و آلایندگیهای ناشی از سوختهای فسیلی، یکی از مهمترین مواردی است که در سیاستهای جهانی به آن پرداخته شده است. خواص دیالکتریک (έ، ثابت دی الکتریک و ″ε، فاکتور اتلاف دی الکتریک) مواد نقش عمدهای در طراحی سامانه مایکروویو و فرایند تولید و فرآوری بیودیزل دارند.هدف از این پژوهش بررسی و ارزیابی خواص دیالکتریک بیودیزل کرچک در مقیاس آزمایشگاهی با استفاده از فناوری پیشرفته مایکروویو و بررسی ارتباط بین پارامترهای مختلف موثر آن است. در این تحقیق، اثرات زمان واکنش (1، 3 و 9 دقیقه)، غلظت کاتالیزور (1، 1/5 و 2 درصد وزن روغن) و تغییرات دما (30، 45 و 60 درجه سلسیوس) مورد مطالعه قرار گرفت. از سامانه بازتابش پروب در فرکانس MHz 2450 برای اندازهگیری خواص دیالکتریک استفاده شد. نتایج نشان داد که با افزایش زمان واکنش و کاهش دما، مقادیر ثابت دیالکتریک افزایش و با کاهش غلظت کاتالیزور، دما و زمان واکنش، فاکتور اتلاف دیالکتریک کاهش می یابد.
کلید واژگان
بیودیزل کرچکفرآیند تولید
خواص دیالکتریک
فرکانس
کاتالیزور
تولید سوخت
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2019-05-221398-03-01
ناشر
انجمن احتراق ایرانسازمان پدید آورنده
گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران/گروه مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس.
مهندسی برق، مرکز تحقیقات مخابرات ایران، تهران




