• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله منابع طبیعی ایران (منتشر نمی شود)
    • دوره 54, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله منابع طبیعی ایران (منتشر نمی شود)
    • دوره 54, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تولید ماریناد سرد از ماهی کلمه

    (ندگان)پدیدآور
    معینی, سهرابنوران, بابک دانش
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    350.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در این تحقیق پنج فرمول برای تولید ماریناد سرد از ماهی کلمه مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها در یخچال خانگی در درجه حرارت 2 _+6 درجه سانتیگراد به مدت 60 روز نگهداری شدند. آنگاه در فاصله های زمانی معین بر روی نمونه ها آزمایشات ارگانولیپتیکی، پی اچ، ازت های فرار، پراکسید و شمارش کلی باکتری ها به عمل آمد. تغییرات پی اچ، پراکسید، ازت های فرار شمارش کلی باکتری ها در طی این دوره 60 روزه نشان داد که PH تمام مارینادهای تولیدی بعد از دو روز به کمتر از 1/4 می رسد در صورتی که مقدار پراکسید بین 6/6-1/1 میلی اکی والان در کیلوگرم تغییر نمود. مقدارازت های فرار در این مدت ثابت مانده و مقدار ان 5/4 میلی گرم در صد گرم از نمونه بود. شمارش کلی باکتری ها برای نمونه ها منفی بود. بر ساس ارزیابی ارگانولپتییک که توسط کارشناسان چشایی به عمل آمد، از میان پنج فرمول، دو فرمول با درجه مقبولیت زیاد و سه فرمول با درجه مقبولیت متوسط ارزیابی گردید.
    کلید واژگان
    پی اچ
    پراکسید اراگانولیپتیک
    شمارش کلی باکتری ها
    ماریناد سرد ازت های فرار
    ماهی کلمه
    مزه ترش
    وضعیت بافت

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2001-03-21
    1380-01-01
    ناشر
    دانشکده منابع طبیعی

    URI
    https://ijnr.ut.ac.ir/article_13026.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/64124

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب