مروری بر بررسی رفتار کاسه ای شدن منسوجات بر اساس پارامترهای ساختاری پارچه
(ندگان)پدیدآور
عباسی, زهراپیوندی, پدرامنمیرانیان, رستمنوع مدرک
Textمقاله مروری - مطالعاتی
زبان مدرک
فارسیچکیده
کاسه ای شدن، تغییرشکل سه بعدی پایدار در پوشاک مصرف شده است که زیبایی لباس و نیز کارایی آن را تحت تأثیر قرار می دهد. دلیل وقوع این پدیده، به پارامترهای پارچه، نخ و به طور جزئی تر به الیاف تشکیل دهنده آن مرتبط می شود. بررسی رفتار کاسه ای شدن و اندازه گیری آن از مهم ترین مراحل تولید و مصرف منسوج است. پژوهش حاضر مروری بر روش های اندازه گیری کاسه ای شدن پارچه را ارائه می دهد و به دلیل نقش اساسی ساختار پارچه در این پدیده فیزیکی، پژوهش های انجام شده در زمینه کاسه ای شدن پارچه با توجه به ساختار پارچه (حلقوی-تاری پودی-بی بافت) مورد توجه قرار گرفته است.
کلید واژگان
رفتارکاسه انداختنساختار منسوج
تغییرشکل منسوج
پوشاک
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2015-11-221394-09-01
ناشر
موسسه نساجی امروزسازمان پدید آورنده
دانشگاه یزدعضو هیات علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه یزد
دانشگاه یزد
شاپا
2151-71622322-2417




