• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • به زراعی نهال و بذر
    • دوره 26, شماره 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • به زراعی نهال و بذر
    • دوره 26, شماره 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مطالعه میزان تغییرات آنزیم پراکسیداز و فنل کل در میوه‌های سیب رقم زرد تیمار شده با باکتری آنتاگونیست Pseudomonas fluorescens و قارچPenicillium expansum عامل کپک آبی سیب

    (ندگان)پدیدآور
    خزائی, فرودعلیاعتباریان, حسن‌رضاروستائی, علیعلیزاده, علی
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    232.2کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در این تحقیق میزان تغییرات برخی ترکیبات دفاعی گیاهی از جمله آنزیم پراکسیداز و میزان فنل کل در میوه سیب رقم زرد، پس از مایه‌زنی با یک جدایه آنتاگونیست باکتری Pseudomonas fluorescens و قارچ Penicillium expansum بررسی شد. برای این منظور از جدایه P. fluorescens F7 که کارایی آن در کنترل بیماری کپک آبی سیب قبلاً به اثبات رسیده­بود، استفاده شد. استخراج و اندازه‌گیری آنزیم پراکسیداز و فنل کل به ترتیب در روزهای سوم، ششم، نهم و دوازدهم پس از مایه‌زنی قارچ عامل بیماری انجام شد. نتایج نشان داد که میزان فعالیت آنزیم پراکسیداز و میزان فنل کل در میوه‌های سیب تیمار شده با تیمار باکتری و قارچ به صورت توأم، در مقایسه با تیمار شاهد افزایش معنی‌داری داشت. در این تیمار بیشترین میزان افزایش فعالیت آنزیم پراکسیداز و میزان فنل کل در روز نهم پس از مایه‌زنی قارچ عامل بیماری مشاهده شد. نتایج این بررسی نشان داد که افزایش در میزان فعالیت آنزیم پراکسیداز و ترکیبات فنلی، می‌تواند دلیلی بر القای این ترکیبات دفاعی در میوه سیب توسط باکتری P. fluorescens باشد .
    کلید واژگان
    القای مقاومت
    آنزیم پراکسیداز
    فنل کل
    Pseudomonas fluorescens

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2011-02-20
    1389-12-01
    ناشر
    موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر
    Agricultural Research,Education and Extension Organization

    شاپا
    2008-6946
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/sppj.2017.110417
    https://sppj.areeo.ac.ir/article_110417.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/6105

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب