نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاسدی, وهبfa_IR
dc.contributor.authorپیرمرادیان, محسنfa_IR
dc.contributor.authorکاظمی, نوشینfa_IR
dc.contributor.authorرسولی, موسیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:48:07Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:48:07Z
dc.date.available1399-07-08T16:48:07Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:48:07Z
dc.date.issued2015-07-23en_US
dc.date.issued1394-05-01fa_IR
dc.date.submitted2017-06-21en_US
dc.date.submitted1396-03-31fa_IR
dc.identifier.citationاسدی, وهب, پیرمرادیان, محسن, کاظمی, نوشین, رسولی, موسی. (1394). اثر پروهگزادیون- کلسیم و برخی ترکیبات معدنی بر تنک و کیفیت میوه سیب رقم رددلیشز در شرایط آب و هوائی سمیرم. به زراعی نهال و بذر, 31(2), 173-186. doi: 10.22092/sppj.2017.110573fa_IR
dc.identifier.issn2008-6946
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/sppj.2017.110573
dc.identifier.urihttps://sppj.areeo.ac.ir/article_110573.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/5992
dc.description.abstractبا هدف بررسی تاثیر چند تنک کننده معدنی و یک تنظیم کننده زیستی بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه سیب رقم رد دلیشز و مقایسه آن با تنک دستی گل و میوه، پژوهشی دو ساله در یک باغ تجاری در شهرستان سمیرم اصفهان انجام شد. آزمایش در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با 12 تیمار و سه تکرار انجام شد. تیمار‌های گوگرد - آهک (6 و 8 میلی‌لیتر گوگرد و آهک در 100 میلی‌لیتر آب و دوبار کاربرد 6 درصد)، آمونیوم‌تیو‌سولفات (20 و 25 میلی‌لیتر آمونیوم تیوسولفات در یک لیتر آب و دو بار کاربرد20 میلی‌لیتر در لیتر) و تنظیم کننده پروهگزاریون کلسیم با نام‌های آپوچی (300 و 450 میلی‌گرم در یک لیتر آب و دوبار کاربرد 300 میلی‌گرم در لیتر) در مرحله گلدهی (محلول‌پاشی در تیمار‌های تک مرحله‌ای در 80-70 درصد و تیمارهای دو مرحله‌ای ابتدا در 40-30 درصد و سپس در 80-70 درصد شکوفایی)، تنک دستی گل در مرحله تمام گل (80-70 درصد گلدهی) و تنک دستی میوه چهار هفته پس از مرحله تمام گل روی درختان منتخب اعمال شد. نتایج نشان داد که تمام تیمارها به جز آپوجی (300 و 450 میلی‌گرم در لیتر) به طور معنی‌داری باعث تنک میوه و کاهش 10 تا 50 درصدی تشکیل میوه شدند. تیمارها باعث افزایش حجم (48%)، وزن (51%)، کل مواد جامد محلول (23%)، نسبت کل مواد جامد محلول به اسید کل (38%)، رنگ میوه و سطح برگ (30%) میوه‌ها شدند. بین شاهد و تیمارها تفاوت معنی‌داری در میزان اسید کل میوه دیده نشد. تیمار آمونیوم‌تیوسولفات دو بار مصرف 20 میلی‌لیتر در لیتر بهترین تیمار از نظر اقتصادی بود. تیمار‌های مختلف مقدار عملکرد را تغییر دادند و بین تیمار‌ها از نظر عملکرد تفاوت معنی‌دار وجود داشت به طوری که شاهد بیشترین و تیمار 8 درصد گوگرد-آهک کمترین عملکرد را نشان داشتند.fa_IR
dc.format.extent178
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذرfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofبه زراعی نهال و بذرfa_IR
dc.relation.ispartofSeed and Plant Production Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/sppj.2017.110573
dc.subjectسیبfa_IR
dc.subjectگوگرد-آهکfa_IR
dc.subjectآمونیوم تیو سولفاتfa_IR
dc.subjectآپوجیfa_IR
dc.subjectراندمان عملکردfa_IR
dc.titleاثر پروهگزادیون- کلسیم و برخی ترکیبات معدنی بر تنک و کیفیت میوه سیب رقم رددلیشز در شرایط آب و هوائی سمیرمfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدfa_IR
dc.citation.volume31
dc.citation.issue2
dc.citation.spage173
dc.citation.epage186


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد