• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نشریه شیمی و مهندسی شیمی ایران
    • دوره 33, شماره 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نشریه شیمی و مهندسی شیمی ایران
    • دوره 33, شماره 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تهیه نانوذره های نقره توسط عصاره چهار گونه گیاهی و بررسی ویژگی های ضد میکروبی آن

    (ندگان)پدیدآور
    معادی, تاراقهرمان زاده, رامینیوسفی, مریممحمدی, فرشته
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    1.711 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    علمی-پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    روش تهیه سبز، روشی سازگار با محیط زیست، مقرون به صرفه و کارآمد برای تهیه نانوذره ‌های نقره می‌باشد. این روش برتری‌ هایی مانند استفاده از عصاره های ارزان قیمت و در دسترس گیاهان، استفاده از مواد غیر سمی و مواد زیستی سازگار با محیط زیست و همچنین سادگی در مرحله ‌های انجام عملیات را دارا م ی‌باشد. در این پژوهش مخلوط واکنش دارای عصاره گیاهان و نمک نقره نیترات برای تهیه نانوذره‌ های نقره گرما داده شد و تغییر رنگ تدریجی از زرد کمرنگ به رنگ قهوه ای را در مدت زمان گرماخانه‌ ای از خود نشان داد. ویژگی‌ های نانوذره‌ های نقره تهیه شده توسط طیف سنجی نور مرئی ـ فرا بنفش(UV-Vis spectrophotometer)، میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) و طیف سنجی پراش اشعه ایکس(XRD) بررسی شد.با بررسی تصویرهای به دست آمده از میکروسکوپ الکترونی عبوری مشخص شد نانوذره‌ های نقره تهیه شده دارای شکل کروی و اندازه‌ ای بین ٥ تا ٢٥ نانومتر هستند. نانوذره‌ های نقره تهیه شده فعالیت ضد میکروبی خوبی در برابر دو گونه باکتریایی (اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس) از خود نشان دادند.
    کلید واژگان
    نانوذره های نقره
    عصاره گیاهی
    تهیه سبز
    نانوذره های فلزهای کمیاب
    فعالیت ضد میکروبی
    شیمی غذایی و دارویی
    نانو شیمی

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2015-02-20
    1393-12-01
    ناشر
    جهاد دانشگاهی-پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران
    سازمان پدید آورنده
    شاهرود، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، گروه مهندسی شیمی
    تهران، پژوهشکده فن‌آوری‌های نوین علوم پزشکی جهاد دانشگاهی ـ ابن سینا، مرکز تحقیقات ریز فناوری زیستی
    تهران، پژوهشکده فن‌آوری‌های نوین علوم پزشکی جهاد دانشگاهی ـ ابن سینا، مرکز تحقیقات ریز فناوری زیستی
    تهران، پژوهشکده فن آوری های نوین علوم پزشکی جهاد دانشگاهی ـ ابن سینا، مرکز تحقیقات ریز فناوری زیستی

    شاپا
    1022-7768
    URI
    http://www.nsmsi.ir/article_13351.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/59104

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب