• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نشریه شیمی و مهندسی شیمی ایران
    • دوره 31, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نشریه شیمی و مهندسی شیمی ایران
    • دوره 31, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی امکان استفاده از امواج ایستای فراصوت با شدت بالا در شکستن امولسیون های نفتی

    (ندگان)پدیدآور
    غفوریان نصیری, حانیهحامد موسویان, محمدتقیکدخدایی, رسول
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    596.0کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    کوتاه پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    پژوهش حاضر بر مبنای بررسی عامل‌های مؤثر بر شکست امولسیون ها در میدان ایستای امواج فراصوت با شدت بالا اعمال شده، به صورت افقی انجام شده است. در این مطالعه سامانه مدل شامل امولسیون نفت خام سبک در آب مورد مطالعه قرار گرفت. نتیجه ‌های آزمایش‌ ها نشان دهنده این بود که موج های ایستای فراصوت قادر به شکست امولسیون ها و جداسازی فازهای اولیه بودند. با این حال راندمان جداسازی به شدت به پارامترهای گوناگون فرایند همچون شدت صدا، موقعیت قرارگیری امولسیون نسبت به منبع فراصوت و مدت زمان صدا دهی وابسته بود. همچنین مشخص شد که غلظت درصد فاز پراکنده و حضور نمک در امولسیون نیز بر سرعت خامه ‌ای شدن امولسیون تأثیر دارد. مقایسه نتیجه‌های آزمایش ها مؤید این بود که بهترین حالت جداسازی برای شدت صدا دهی 45 درصد، نزدیک ترین فاصله به منبع فراصوتی(5/17 سانتی متر)، بیش ترین زمان صدا دهی(30 دقیقه)، حضور 5 درصد نمک سدیم کلرید در فرمول اولیه و برای امولسیون با غلظت نفت کمتر(5 درصد) می‌تواند صددرصد نفت امولسیون شده در آب را بازیافت نماید.
    کلید واژگان
    امولسیون نفت در آب
    جداسازی
    امواج فراصوت
    نفت، گاز و پتروشیمی

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2013-02-19
    1391-12-01
    ناشر
    جهاد دانشگاهی-پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران
    سازمان پدید آورنده
    مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده مهندسی، گروه مهندسی شیمی
    مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده مهندسی، گروه مهندسی شیمی
    مشهد، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، صندوق پستی 139 ـ 91735

    شاپا
    1022-7768
    URI
    http://www.nsmsi.ir/article_6945.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/59002

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب