• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله آب و فاضلاب
    • دوره 15, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله آب و فاضلاب
    • دوره 15, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    پایش کیفی آب مخزن سد گیلارلو

    (ندگان)پدیدآور
    عالی شاملو, امیرعلیناصری, سیمینندافی, کاظم
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    401.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    سد گیلارلو یکی از مهم‌ترین منابع آب شرب شهر گرمی، به علت داشتن کیفیت نامطلوب، موجب بروز مشکل طعم و بو در آب شهر گردیده است. در ارزیابی حوزه آبریز سد، بار فسفات و نیترات ورودی به ترتیب 0/47 و 56 تن در طول 6 ماه جریان رودخانه به دریاچه برآورد گردید. بررسی‌ها نشان می‌دهد که مهم‌ترین منابع آلاینده تأثیر گذار بر کیفیت آب، فاضلاب‌های انسانی، کشاورزی و اثرات زمین‌شناسی می‌باشند. در بررسی کیفی آب مخزن، در 5 مرحله نمونه‌برداری تعداد 58 نمونه از نواحی سه گانه طولی و عمقی در بازه زمانی مرداد لغایت بهمن‌ماه سال 80 برداشت و مخزن از نظر تغذیه گرایی و سیستم لایه‌بندی دمایی، مورد بررسی قرار گرفت. بررسی‌ها نشان داد که مخزن از نظر تغذیه گرایی در مردادماه در وضعیت مزواتروفیک قرار داشته و در مهرماه به وضعیت کاملاً اوتروفیک تبدیل شده و در طول ماه‌های بعدی در این وضعیت تثبیت گردیده است. علت اصلی افت کیفیت آب دریاچه، اغتشاشات ناشی از به هم خوردن سیستم لایه‌بندی دمایی بوده که علاوه بر بالا آوردن محتویات بستر دریاچه و افزایش غلظت انواع آلاینده‌ها، شرایط را برای رشد فزاینده جلبک‌ها و تسریع پدیده تغذیه گرایی فراهم نموده است.
    کلید واژگان
    کیفیت آب
    طعم و بو
    اتروفیکاسیون

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2004-11-21
    1383-09-01
    ناشر
    مهندسین مشاور طرح و تحقیقات آب و فاضلاب
    Water and Wastewater Consulting Engineers
    سازمان پدید آورنده
    کارشناس ارشد مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی تهران
    دانشیار دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران
    دانشیار دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

    شاپا
    1024-5936
    2383-0905
    URI
    http://www.wwjournal.ir/article_2507.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/50811

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب