نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorنعمتی, میثمfa_IR
dc.contributor.authorعبادی, تقیfa_IR
dc.contributor.authorنازک دست, حسینfa_IR
dc.contributor.authorاسماعیل زاده, مهرنازfa_IR
dc.contributor.authorرضازاده, یزدانfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T18:43:36Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T18:43:36Z
dc.date.available1399-07-08T18:43:36Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T18:43:36Z
dc.date.issued2013-03-21en_US
dc.date.issued1392-01-01fa_IR
dc.date.submitted2011-03-29en_US
dc.date.submitted1390-01-09fa_IR
dc.identifier.citationنعمتی, میثم, عبادی, تقی, نازک دست, حسین, اسماعیل زاده, مهرناز, رضازاده, یزدان. (1392). بررسی خاصیت ضد باکتریایی ظروف انتقال آب، تهیه شده از نانو ذرات نقره کپسوله شده. مجله آب و فاضلاب, 24(1), 19-25.fa_IR
dc.identifier.issn1024-5936
dc.identifier.issn2383-0905
dc.identifier.urihttp://www.wwjournal.ir/article_2345.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/50751
dc.description.abstractاستفاده از منابع آب سطحی به‌عنوان یکی از منابع آب آشامیدنی در کشور و کاربرد سیستم‌های کلرزنی به‌عنوان متداول‌ترین روش گندزدایی آب آشامیدنی، احتمال تولید محصولات جانبی ناشی از گندزدایی (DBPS) در آب تصفیه شده را افزایش می‌دهد. هزینه مورد نیاز به‌منظور حذف DBPS‌ها محققان را بر آن داشته تا به‌دنبال روشی برای حذف کلرزنی و نیاز به کلر باقیمانده باشند. استفاده از نانو ذرات فعلی نظیر نقره، مس و روی به‌شکل پودر در تزریق پلیمر و تولید نانو کامپوزیت، یکی از بهترین کاندیداها است ولی مشکلات متعددی نظیر عدم توزیع یکنواخت نانو ذرات در ماتریس پلیمری، پخش ذرات در هوا (TLV)، رهایش نانو ذرات در سیستم و تجمع در بدن، بالا بودن میزان مصرف به‌دلیل کاهش خواص پرکنندگی و افزایش قیمت تمام شده منجر به عدم گسترش این تکنولوژی شده است. استفاده از کپسول‌های مواد به‌دلیل رهایش صفر و میزان پرکنندگی بیشتر و قیمت پایین می‌تواند جایگزین خوب و مفیدی باشد. در این پژوهش غلظتهای مختلفی از میکروذرات AL<sub>2</sub>O<sub>3</sub>/SiO<sub>2</sub> که نانو ذرات نقره بر روی آن قرارگرفته است، به‌منظور تولید ورق مورد استفاده قرارگرفت و آزمایش‌های میکربی بر روی نمونه کامپوزیت‌های تهیه شده به‌روش استاندارد ۱۰۹۰۰ ملی ایران انجام گرفت. بر اساس میزان باکتری و زمان ماند، حداقل ذره مورد نیاز به‌منظور کند کردن روند رشد باکتری‌ها، ۴ درصد وزنی تعیین گردید.fa_IR
dc.format.extent413
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherمهندسین مشاور طرح و تحقیقات آب و فاضلابfa_IR
dc.publisherWater and Wastewater Consulting Engineersen_US
dc.relation.ispartofمجله آب و فاضلابfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Water and Wastewater; Ab va Fazilab ( in persian )en_US
dc.subjectنانو ذرات نقرهfa_IR
dc.subjectنانو کامپوزیتfa_IR
dc.subjectخاصیت ضد باکتریاییfa_IR
dc.subjectنقره کپسوله شدهfa_IR
dc.subjectگندزداییfa_IR
dc.titleبررسی خاصیت ضد باکتریایی ظروف انتقال آب، تهیه شده از نانو ذرات نقره کپسوله شدهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناس ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی امیر کبیر، تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه مهندسی عمران محیط زیست، دانشگاه صنعتی امیر کبیر، تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد گروه مهندس پلیمر، دانشگاه صنعتی امیر کبیر، تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس ارشد گروه میکروبیولوژی کاربردی، پژوهشکده بیوتکنولوژی، جهاد دانشگاهی واحد تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentمدیر تحقیقات شرکت نانو شیمی لوتوس پاسارگادfa_IR
dc.citation.volume24
dc.citation.issue1
dc.citation.spage19
dc.citation.epage25


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد