• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Iranian Journal of Fisheries Sciences
    • Volume 19, Issue 5
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Iranian Journal of Fisheries Sciences
    • Volume 19, Issue 5
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Fatty acid composition of tench (Tinca tinca L., 1758): A seasonal differentiation

    (ندگان)پدیدآور
    POLAT, AbdurahmanKANDEMİR, SevalTOKUR, BaharÖZYURT, Gülsün
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    285.7کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Research Paper
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    Abstract Seasonal variations of proximate compositions and fatty acids of tench (Tinca tinca L., 1758) captured from Seyhan Dam Lake were investigated. The results showed that seasonal fatty acid compositions of tench fillets in July, August and November ranged from 29.59% to 33.71% saturated fatty acids (SFA), 20.50% to 21.69% monounsaturated fatty acids (MUFAs) and 26.50% to 41.85% polyunsaturated fatty acids (PUFAs). Lipid contents of tench fillets in all seasons were statistically different (p
    کلید واژگان
    Tinca tinca
    Seasonal changes
    fatty acids
    Proximate composition

    شماره نشریه
    5
    تاریخ نشر
    2020-09-01
    1399-06-11
    ناشر
    Agricultural Research,Education and Extension Organization
    سازمان پدید آورنده
    Cukurova University
    Cukurova University
    Cukurova University
    Cukurova University

    شاپا
    1562-2916
    2322-5696
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/ijfs.2018.117830
    https://jifro.areeo.ac.ir/article_117830.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/4980

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب