• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Iranian Journal of Fisheries Sciences
    • Volume 18, Issue 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Iranian Journal of Fisheries Sciences
    • Volume 18, Issue 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Effect of using various amounts of patin (Pangasianodon hypophthalmus) fish oil on physical and chemical properties of moisturizing hand cream

    (ندگان)پدیدآور
    Shabanikakroodi, SamanaChristianus, AnnieEhteshami, FariborzPing, Chin
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    362.5کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Research Paper
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    Hand cream is used for rehydrating and improving skin properties. The skin is the first point of contact with the environment. Thus having healthy skin with proper barrier properties is quite important. The beneficial effects of fish oil on skin make it a favorable ingredient to be used in hand care products. In the present study, the efficacy and stability of various hand cream formulations using 0, 1.0, 2.5 and 5.0% of fish oil were investigated and compared. The appearance, odor, texture, and pH of formulations containing 1 and 2.5% of fish oil remained stable in very good qualities during the storage, whereas the related values to the appearance and texture of formulation containing 5.0% of fish oil at the end of 6 months of storage at 45°C were significantly (p
    کلید واژگان
    Fish oil
    Hand cream
    Formulation
    Cosmetic
    Stability

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2019-04-01
    1398-01-12
    ناشر
    Agricultural Research,Education and Extension Organization
    سازمان پدید آورنده
    University Putra Malaysia
    Universiti Putra Malaysia

    شاپا
    1562-2916
    2322-5696
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/ijfs.2018.117887
    https://jifro.areeo.ac.ir/article_117887.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/4899

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب