بررسی اثر ذرات نانو نقره فیلم بسته بندی بر خواص میکروبی، شیمیایی و حسی زعفران خراسان
(ندگان)پدیدآور
حمیدثالث, الهاممعتمدی سده, فرحنازرجبی فر, سعیدزرگری, کاوهفتح الهی, هادینوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیشماره نشریه
3تاریخ نشر
2009-11-221388-09-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشواسازمان پدید آورنده
کارشناس ارشد صنایع غذایی، گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوامربی میکروبیولوژی، بخش کشاورزی هستهای، مرکزتحقیقات کشاورزی و پزشکی هستهای، سازمان انرژی اتمی ایران
استادیار بیوشیمی، بخش کشاورزی هستهای، مرکزتحقیقات کشاورزی و پزشکی هستهای، سازمان انرژی اتمی ایران
استادیار اصلاح نباتات، گروه زراعت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا
کارشناس گروه کشاورزی هستهای، مرکزتحقیقات کشاورزی و پزشکی هستهای، سازمان انرژی اتمی ایران




