تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر رابطه بین فعالیت آنزیم لوسین آمینوپپتیداز و نسبت طول پرزها به عمق کریپتهای روده باریک موش صحرایی
(ندگان)پدیدآور
سعیدی, جعفرلطفی, مهرینوروزی مقدم, حسین
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیشماره نشریه
3تاریخ نشر
2010-11-221389-09-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشواسازمان پدید آورنده
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نیشابور، دانشکده علوم پایه، گروه زیستشناسی، نیشابور، ایرانبیمارستان قمر بنیهاشم نیشابور، نیشابور، ایران
مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی مشهد، مشهد، ایران



