بررسی معیارهای طراحی آشپزخانه های صنعتی
(ندگان)پدیدآور
بهزادی, قدیرنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
وقتی صحبت از فضاهای بهداشتی در اماکن عمومی به میان می آید این مسأله از اهمیت بیشتری برخوردار می شود معیارهای موردنظر برای طراحی اماکن عمومی که ممکن است پذیرای هزاران نفر باشند کاملاً متفاوت با اماکن شخصی و سایر مکان ها است چرا که تمامی این فضاها باید به نحوی طراحی شوند که بتوانند به طور مثال در آن واحد توانایی سرویس دادن به حداقل هزار نفر را داشته باشند بنابراین باید تمامی جنبه ها از قبیل زمان مورد استفاده از فضا ،افراد استفاده کننده از محل و...را در نظرگرفت. یکی از ارکان اصلی این فضاها دارا بودن سیستم مدرنیزاسیون که شامل کلیه اقدامات اعم از طراحی،ساخت؛تجهیز و سایر موارد که متناسب با شرایط روز باشد. استفاده از تجهیزات مدرن علاوه بر اینکه تاثیر زیادی در بهره وری بنا خواهد داشت به خصوص تجهیزاتی که در آشپزخانه استفاده میگردد اگر از نوع مدرن باشد نقش موثری در کاهش زمان پخت خواهد داشت. آشپزخانه صنعتی معمولا به آشپزخانه هایی اطلاق می گردد که در اماکن عمومی قرار دارند و در اینجا منظور اماکن ناجا می باشد. در مقاله حاضر به بالا بردن کیفیت تجهیزات و سرعت عمل در تهیه و توزیع غذا با کمترین هزینه با رعایت اصول بهداشتی و پاسخگویی به نیازهای تمامی افرادی که از این فضاها استفاده به عمل می آورند و تعیین سرانه کارکنان، تجهیزات و تاسیسات و فضاهای مورد نیاز در آشپزخانه صنعتی میپردازیم.
کلید واژگان
آشپزخانه صنعتیمدرنیزاسیون
بهداشتی
اماکن عمومی
ناجا
شماره نشریه
16تاریخ نشر
2012-09-221391-07-01




