تغذیه کلزا به کمک فسفر و ریز مغذی ها و تاثیر آن بر عملکرد دانه و روغن کلزا رقم اکاپی در منطقه اراک
(ندگان)پدیدآور
ادیب زاده, زهرامدنی, حمیدگماریان, مسعود
نوع مدرک
Textعلمی پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
جهت بررسی اثر مصرف کود فسفر و برخی از ریز مغذی بر عملکرد دانه و روغن کلزا رقم اکاپی در منطقه اراک آزمایشی در سال زراعی 90-1389 به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح پایهی بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار اجرا شد. کرت های اصلی به مصرف کود فسفر در سه سطح P1= بر اساس 100 % میزان توصیه شده، P2= بر اساس50 % کمتر از میزان توصیه شده، P3= بر اساس 150% بیشتر از میزان توصیه شده و کرتهای فرعی به مصرف انواع کودهای ریز مغذی در پنج سطح M1= عنصر بر(B)، M2= عنصر روی (Zn)، M3= عنصر آهن (Fe)، M4= ترکیبی از سه عنصر بر (B)، روی (Zn) و آهن (Fe) و M5= عدم مصرف عناصر ریزمغذی اختصاص یافتند. نتایج نشان داد فسفر بر صفاتی چون ارتفاع ساقه، تعداد خورجین در بوته، عملکرد دانه و عملکرد روغن اختلاف معنی داری (01/0p
کلید واژگان
ریز مغذیعملکرد روغن
فسفر
کلزا
شماره نشریه
4139332تاریخ نشر
2014-08-231393-06-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی اراکIslamic Azad University, Arak Branch
سازمان پدید آورنده
دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی اراکعضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک



