نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorناصری, محبوبهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T18:33:31Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T18:33:31Z
dc.date.available1399-07-08T18:33:31Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T18:33:31Z
dc.date.issued2019-12-22en_US
dc.date.issued1398-10-01fa_IR
dc.date.submitted2019-07-06en_US
dc.date.submitted1398-04-15fa_IR
dc.identifier.citationناصری, محبوبه. (1398). مقایسه عملکرد و اجزای عملکرد سیر (L. (Alluim sativum در شرایط گلخانه و مزرعه. سبزیجات گلخانه ای, 2(2), 45-50.fa_IR
dc.identifier.urihttps://ghv.areeo.ac.ir/article_120703.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/46833
dc.description.abstractبه منظور مقایسه عملکرد و اجزاء عملکرد سیر در شرایط گلخانه و مزرعه آزمایشی در سال 97-1396 انجام شد. تیمارها شامل کشت در شرایط مزرعه و گلخانه بود. به این منظور کشت در اول آذر ماه 1396 به‌صورت دستی و بر اساس تراکم 35 بوته در متر مربع انجام شد. تاریخ برداشت در هر دو تیمار 5 خرداد 1397 بود. بر اساس نتایج آزمایش، صفات طول برگ و ساقه، وزن تر سیر، تعداد و وزن سیرچه و عملکرد سیر در شرایط کشت گلخانه نسبت به فضای باز (مزرعه) به‌ترتیب 34، 100، 256، 109، 296 و 264 درصد افزایش پیدا کردند. نتایج نشان داد بسیاری از صفات اندازه‌گیری شده در سیر با یکدیگر همبستگی مثبت و معنی‌داری دارند که نشان‌دهندة تناسب رشد صفات با یکدیگر بود. بر اساس نتایج آزمایش عملکرد و اجزاء عملکرد سیر در گلخانه نسبت به فضای باز بیشتر بود، به‌طوری که عملکرد در شرایط گلخانه نسبت به مزرعه 264 درصد افزایش یافت. در آزمایش حاضر با وجود این که مصرف آب در گلخانه کمتر (6 دور آبیاری) از مزرعه (12 نوبت آبیاری) بود اما عملکرد سیر در گلخانه حدود 4 برابر مزرعه بود. بر اساس نتایج آزمایش حاضر کشت گلخانه‌ای سیر نسبت به فضای باز علاوه بر کاهش مصرف آب، بازار پسندی و عملکرد آن را افزایش می‌دهد.fa_IR
dc.format.extent429
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherمرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی جنوب استان کرمانfa_IR
dc.relation.ispartofسبزیجات گلخانه ایfa_IR
dc.subjectسیرچهfa_IR
dc.subjectکشت در فضای بازfa_IR
dc.subjectکشت در فضای بستهfa_IR
dc.titleمقایسه عملکرد و اجزای عملکرد سیر (L. (Alluim sativum در شرایط گلخانه و مزرعهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی_ترویجیfa_IR
dc.contributor.departmentتربت حیدریه، دانشگاه دولتی تربت حیدریه، دانشکده کشاورزی، گروه تولیدات گیاهیfa_IR
dc.citation.volume2
dc.citation.issue2
dc.citation.spage45
dc.citation.epage50


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد