• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • سبزیجات گلخانه ای
    • دوره 2, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • سبزیجات گلخانه ای
    • دوره 2, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    هرس در محصولات گلخانه ای

    (ندگان)پدیدآور
    وکیلی بسطام, شهربانو
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    596.5کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    علمی_ترویجی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    امروزه با پیشرفت صنعت سبزی‌کـاری در گلخانه‌ها از روش‌ها و تکنیک‌های مختلفی برای افزایش کمی و کیفی محصولات استفاده می‌شود، یکی از این تکنیک‌ها، انجام هرس است. هرس به حذف هدفمند اندام‌های یک گیاه مانند شاخه، برگ، جوانه، گل، میوه و ریشه اطلاق می‌شود. هرس برای اطمینان از توازن رشد و نیز حصول حداکثر عملکرد میوه انجام می‌گیرد. برای این امر لازم است با انجام هرس صحیح تعادل بین رشد رویشی (برگ‌ها و ساقه‌ها) و رشد زایشی (گل‌ها و میوه‌ها) برقرار شود. هرس می‌تواند به منظور سازگار کردن گیاه با طول دوره‌ی رشد بر حسب واریته‌ی گیاه انجام شود. روش هرس در گیاهان مختلف با توجه به تیپ رشدی هر گیاه متفاوت بوده و بایستی در زمان مناسب و به طرز صحیح و با رعایت نکات بهداشتی صورت گیرد. در این مقاله ضمن بررسی اهمیت انجام هرس، روش‌ها و تکنیک‌های مختلف هرس و تربیت بوته در چند محصول مهم گلخانه‌ای معرفی می‌شود.
    کلید واژگان
    تربیت بوته
    سیستم‌های هرس
    گلخانه

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2019-12-22
    1398-10-01
    ناشر
    مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی جنوب استان کرمان
    سازمان پدید آورنده
    بخش تحقیقات علوم زراعی– باغی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، گرگان، ایران

    URI
    https://ghv.areeo.ac.ir/article_120704.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/46832

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب