| dc.contributor.author | محمدی, میثم | fa_IR |
| dc.contributor.author | صیدی, مهدی | fa_IR |
| dc.contributor.author | خادمی, اورنگ | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-01T22:38:19Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-10-22T22:38:19Z | |
| dc.date.available | 1399-08-01T22:38:19Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-10-22T22:38:19Z | |
| dc.date.issued | 2018-02-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1396-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2016-07-17 | en_US |
| dc.date.submitted | 1395-04-27 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | محمدی, میثم, صیدی, مهدی, خادمی, اورنگ. (1396). ارزیابی تأثیر محلولپاشی جیبرلین و کلسیم در مراحل مختلف رشدی بر برخی صفات کمی و کیفی فلفل دلمه ای. علوم باغبانی ایران, 48(4), 823-832. doi: 10.22059/ijhs.2018.211788.1048 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-482X | |
| dc.identifier.issn | 2423-7930 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2018.211788.1048 | |
| dc.identifier.uri | https://ijhs.ut.ac.ir/article_65450.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/466948 | |
| dc.description.abstract | بهمنظور بهبود عملکرد و کیفیت فلفل دلمهای در شرایط گرم و خشک استان ایلام، تأثیر محلولپاشی با اسید جیبرلیک (50 میلیگرم بر لیتر) و کلسیم (5/0 درصد) در دو مرحله از رشد (اوایل و اواخر فصل برداشت، به ترتیب 70 و 120 روز پس از کاشت نشاءها) هرکدام با دو یا سه بار تکرار محلولپاشی در هر مرحله بر برخی صفات کمی و کیفی فلفل دلمهای رقم "کالیفرنیا واندر" بهصورت یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی بررسی شد. نتایج بررسیها نشان داد، محلولپاشی اسید جیبرلیک و کلسیم باعث افزایش میانگین عملکرد تک بوته، وزن، طول، قطر، حجم، سفتی بافت، ضخامت گوشت، وزن خشک، محتوای اسیدآسکوربیک، فعالیت پاداکسندگی (آنتیاکسیدانی)، محتوای سبزینۀ (کلروفیل) a، سبزینۀ b و سبزینۀ کل و محتوای کلسیم بافت میوه در هر دو مرحله از رشد شد. محلولپاشی جیبرلین با سه تکرار در هر مرحله، بیشترین نقش را در بهبود ویژگیهای فیزیکی میوه نشان داد. ازآنجاییکه تأثیر جیبرلین و کلسیم بر همۀ صفات مورد ارزیابی، بهجز چگالی میوه، بهطور معنیداری در اواخر فصل بیشتر از اوایل فصل برداشت بود، محلولپاشی اسید جیبرلیک و کلسیم بهویژه در اواخر برداشت برای بهبود عملکرد و کیفیت فلفل دلمهای توصیه میشود. | fa_IR |
| dc.format.extent | 903 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران | fa_IR |
| dc.publisher | University of Tehran | en_US |
| dc.relation.ispartof | علوم باغبانی ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Journal of Horticultural Science | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2018.211788.1048 | |
| dc.subject | فعالیت پاداکسندگی | fa_IR |
| dc.subject | عملکرد | fa_IR |
| dc.subject | کیفیت و هورمون | fa_IR |
| dc.title | ارزیابی تأثیر محلولپاشی جیبرلین و کلسیم در مراحل مختلف رشدی بر برخی صفات کمی و کیفی فلفل دلمه ای | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله کامل | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی سابق کارشناسی ارشد، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه ایلام، ایلام، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشیار، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه ایلام، ایلام، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه شاهد، تهران، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 48 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 823 | |
| dc.citation.epage | 832 | |
| nlai.contributor.orcid | 0000-0001-9462-7127 | |