نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمحمدی, میثمfa_IR
dc.contributor.authorصیدی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorخادمی, اورنگfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-01T22:38:19Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-22T22:38:19Z
dc.date.available1399-08-01T22:38:19Zfa_IR
dc.date.available2020-10-22T22:38:19Z
dc.date.issued2018-02-20en_US
dc.date.issued1396-12-01fa_IR
dc.date.submitted2016-07-17en_US
dc.date.submitted1395-04-27fa_IR
dc.identifier.citationمحمدی, میثم, صیدی, مهدی, خادمی, اورنگ. (1396). ارزیابی تأثیر محلول‌پاشی جیبرلین و کلسیم در مراحل مختلف رشدی بر برخی صفات کمی و کیفی فلفل دلمه ای. علوم باغبانی ایران, 48(4), 823-832. doi: 10.22059/ijhs.2018.211788.1048fa_IR
dc.identifier.issn2008-482X
dc.identifier.issn2423-7930
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2018.211788.1048
dc.identifier.urihttps://ijhs.ut.ac.ir/article_65450.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/466948
dc.description.abstractبه‌منظور بهبود عملکرد و کیفیت فلفل دلمه­ای در شرایط گرم و خشک استان ایلام، تأثیر محلول­پاشی با اسید جیبرلیک (50 میلی­گرم بر لیتر) و  کلسیم (5/0 درصد) در دو مرحله از رشد (اوایل و اواخر فصل برداشت، به ترتیب 70 و 120 روز پس از کاشت نشاءها) هرکدام با دو یا سه بار تکرار محلول­پاشی در هر مرحله بر برخی صفات کمی و کیفی فلفل دلمه‌ای رقم "کالیفرنیا واندر" به‌صورت یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی بررسی شد. نتایج بررسی‌ها نشان داد، محلول­پاشی اسید جیبرلیک و کلسیم باعث افزایش میانگین عملکرد تک بوته، وزن، طول، قطر، حجم، سفتی بافت، ضخامت گوشت، وزن خشک، محتوای اسیدآسکوربیک، فعالیت پاداکسندگی (آنتی­اکسیدانی)، محتوای سبزینۀ (کلروفیل) a، سبزینۀ b و سبزینۀ کل و محتوای کلسیم بافت میوه در هر دو مرحله از رشد شد. محلول­پاشی جیبرلین با سه تکرار در هر مرحله، بیشترین نقش را در بهبود ویژگی‌های فیزیکی میوه نشان داد. ازآنجایی‌که تأثیر جیبرلین و کلسیم بر همۀ صفات مورد ارزیابی، به‌جز چگالی میوه، به‌طور معنی­داری در اواخر فصل بیشتر از اوایل فصل برداشت بود، محلول­پاشی اسید جیبرلیک و کلسیم به‌ویژه در اواخر برداشت برای بهبود عملکرد و کیفیت فلفل­ دلمه­ای توصیه می­شود.fa_IR
dc.format.extent903
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehranen_US
dc.relation.ispartofعلوم باغبانی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Horticultural Scienceen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2018.211788.1048
dc.subjectفعالیت پاداکسندگیfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectکیفیت و هورمونfa_IR
dc.titleارزیابی تأثیر محلول‌پاشی جیبرلین و کلسیم در مراحل مختلف رشدی بر برخی صفات کمی و کیفی فلفل دلمه ایfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله کاملfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی سابق کارشناسی ارشد، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه ایلام، ایلام، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه ایلام، ایلام، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه شاهد، تهران، ایرانfa_IR
dc.citation.volume48
dc.citation.issue4
dc.citation.spage823
dc.citation.epage832
nlai.contributor.orcid0000-0001-9462-7127


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد