نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشکفته, حسینfa_IR
dc.contributor.authorمارزی, امر اللهfa_IR
dc.contributor.authorغفاری شهرآباد, سمیهfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-01T22:28:52Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-22T22:28:53Z
dc.date.available1399-08-01T22:28:52Zfa_IR
dc.date.available2020-10-22T22:28:53Z
dc.date.issued2015-04-21en_US
dc.date.issued1394-02-01fa_IR
dc.date.submitted2014-01-07en_US
dc.date.submitted1392-10-17fa_IR
dc.identifier.citationشکفته, حسین, مارزی, امر الله, غفاری شهرآباد, سمیه. (1394). تأثیر کودهای آلی، شیمیایی و زیستی فسفر بر عملکرد و اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum). علوم باغبانی ایران, 46(1), 119-129. doi: 10.22059/ijhs.2015.54131fa_IR
dc.identifier.issn2008-482X
dc.identifier.issn2423-7930
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2015.54131
dc.identifier.urihttps://ijhs.ut.ac.ir/article_54131.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/466488
dc.description.abstractبه‌منظور بررسی تأثیر کودهای فسفر بر عملکرد و اسانس گیاه دارویی ریحانآزمایشی در قالب طرح بلوک‏های کامل تصادفی در سه تکرار در منطقۀ جیرفت انجام شد. تیمارها شامل: کود بارور 2 در سه سطح (20،10 و 25 گرم در هکتار)، کود گاوی در سه سطح (5، 10 و 15 تن در هکتار)، کودهای شیمیایی سوپرفسفات تریپل و فسفات آمونیوم هر کدام در سه سطح (50، 100 و 150 کیلوگرم در هکتار) و شاهد بودند. پس از اعمال تیمارها، صفاتی نظیر عملکرد، ارتفاع بوته، تعداد بذر، تعداد خوشه، وزن تک‌بوته، میزان اسانس، سطح برگ و تعداد برگ اندازه‏گیری شدند. نتایج نشان داد که اثر تیمارهای مختلف بر صفات، عملکرد، ارتفاع بوته، تعداد بذر، سطح برگ، درصد اسانس و وزن تک‌بوته در سطح احتمال یک‌درصد معنا‏دار شد و بر تعداد خوشه و تعداد برگ معنا‏دار نشد. تیمار کود گاوی بالاترین تأثیر را بر ارتفاع بوته، اسانس، وزن تک‌بوته، تعداد برگ و سطح برگ داشت. تیمار کود بارور 2 تنها بر تعداد بذر بیشترین تأثیر را داشت. تیمار کود سوپر‌فسفات تریپل بیشترین تأثیر را بر تعداد خوشه و سطح برگ داشت. در‌مجموع تیمار کود گاوی بیشترین تأثیر را در مقایسه با سایر تیمارهای استفاده‌شده داشت.fa_IR
dc.format.extent526
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehranen_US
dc.relation.ispartofعلوم باغبانی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Horticultural Scienceen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2015.54131
dc.subjectبارور 2fa_IR
dc.subjectجیرفتfa_IR
dc.subjectکودهای بیولوژیکfa_IR
dc.subjectکود گاویfa_IR
dc.titleتأثیر کودهای آلی، شیمیایی و زیستی فسفر بر عملکرد و اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله کاملfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار، گروه علوم خاک، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه ولیعصر(عج)، رفسنجانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجویان سابق کارشناسی ارشد، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه آزاد واحد جیرفتfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجویان سابق کارشناسی ارشد، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه آزاد واحد جیرفتfa_IR
dc.citation.volume46
dc.citation.issue1
dc.citation.spage119
dc.citation.epage129


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد