مرور دوره 46, شماره 1 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 9 از 9
-
اثر سیستمهای تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-04-21)باردهی مداوم و تولید میوههای باکیفیت در کیوی، مستلزم تربیت صحیح اولیه و هرس سالیانۀ منظم است. این پژوهش بهمنظور بررسی تأثیر سه نوع سیستم تربیت شامل تیبار (T-bar) بهمنزلۀ سیستم تربیت رایج، تی- وای تغییریافته (MTY) و وای ...
-
ارزیابی خصوصیات پومولوژیکی برخی از ارقام جدید گیلاس در شرایط آبوهوایی کرج
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-04-21)ارزیابی خصوصیات پومولوژیکی میتواند در انتخاب ارقام برتر برای کشت در سطح تجاری مفید باشد. بدین منظور پنج رقم جدید وارداتی گیلاس از مجارستان شامل استلا، سانبورست، قرمز دورفی، سامیت و سابیما و دو رقم گیلاس شاهد به نامهای ...
-
ارزیابی کمّی و کیفی سه تودۀ محلی پیوندی و غیرپیوندی خربزۀ ایرانی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-04-21)بهمنظور بررسی عملکرد کمّی و کیفی سه تودۀ محلی خربزه (Cucumis melo gr. Inodorus) به نامهای زردجلال، آناناسی و خاتونی پژوهشی در قالب بلوکهای کامل تصادفی با 16 تیمار و سه تکرار در مزرعۀ تحقیقاتی جهاد دانشگاهی پردیس ...
-
بررسی اثر تاریخ کاشت بر روند تجمع مادۀ خشک و خصوصیات زراعی ارقام سیبزمینی تحتتأثیر یخبندان در شرایط مزرعه
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-04-21)این پژوهش بهصورت آزمایش کرتهاییکبار خردشده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 3 تکرار بهمدت یک سال زراعی (1390ـ 1391) در ایستگاه تحقیقات کشاورزی بهبهان اجرا شد. فاکتور اصلی شامل سه تاریخ کاشت از یازدهم آذرماه تا ...
-
بررسی اثر محلولپاشی پوترسین بر افزایش تحمل دانهالهای گردوی ایرانی(Juglans regia L.) به تنش خشکی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-04-21)بهمنظور بررسی اثر محلولپاشی غلظتهای مختلف پوترسین بر افزایش تحمل دانهالهای گردوی ایرانی به تنش خشکی، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح پایۀ کاملاً تصادفی با 9 تیمار و 20 تکرار در یک گلخانۀ کاملاً کنترلشده اجرا شد. ...
-
تأثیر جایگزینی نسبی نیترات بهوسیلۀ آمونیوم بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی و جذب عناصر پرمصرف دو رقم زیتون در شرایط شور
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-04-21)آزمایشی برای بررسی اثر متقابل شوری و نسبت آمونیوم به نیترات بر نهالهای زیتون بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. در این آزمایش چهار سطح شوری (0، 50، 100، 150 میلیمولار کلریدسدیم) و چهار ...
-
تأثیر دگرگردهافشانی بر درصد تشکیل، خواص کمّی و کیفی میوۀ انگور رقم قزلاوزوم
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-04-21)برخی ارقام انگور گل مادۀ فیزیولوژیک دارند و برای تشکیل میوه به گردهزای مناسب نیازمندند. در صورت کشت خالص آنها، میزان تشکیل میوه بهشدت کاهش مییابد. برای بررسی اثرات دگرگردهافشانی چهار رقم انگور عسگری، ریشبابا، بیدانۀ ...
-
تأثیر کودهای آلی، شیمیایی و زیستی فسفر بر عملکرد و اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-04-21)بهمنظور بررسی تأثیر کودهای فسفر بر عملکرد و اسانس گیاه دارویی ریحانآزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در منطقۀ جیرفت انجام شد. تیمارها شامل: کود بارور 2 در سه سطح (20،10 و 25 گرم در هکتار)، کود گاوی در ...
-
مطالعة ارتباط بین صفات مورفولوژیک با گلدهی در همگروههای سیر ایرانی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-04-21)این آزمایش با هدف تشخیص همگروههای گلده سیر (Allium sativum L.) و تعیین ارتباط صفات مورفولوژیکی با صفت گلدهی با استفاده از روشهای آماری تجزیة واریانس، مقایسة میانگینها، ضرایب همبستگی، تجزیة عامل، رگرسیون ...



